luni, 21 noiembrie 2011

Vichy- liftactiv flexilift teint

Cand eram mica am avut 2 fonduri de ten bune : unul de la Radiant pe care inca il visez si Vichy- norma teint cu care m-am inteles de minune. Acestea 2 m-au introdus in lumea fascinanta si vasta a fondurilor de ten. Cam pe toata perioada liceului am folosit Vichyul care nu avea o putere foarte  mare de acoperire dar lasa pielea matasoasa si placuta.

Dupa cum stiti cei de la Vichy au fost foarte darnici in aceasta perioada si au oferit multe fonduri de ten prin blogosfera. Miu-Miu a fost o scumpa si m-a ales sa testez Flexilift pe care il vanam de ceva vreme. Am nimerit nuanta perfecta pentru mine si anume -nude. Il testez de aproape o saptamana si nu ma dezamagit ...Desi este diferita gama fata de  Norma teintul incercat de mine in trecut, are aceiasi usurinta in aplicare ca odinioara. Este fluid, are o putere medie de acoperire (dupa standardele mele) , nu incarca tenul , da senzatia de ten odihnit si luminos.

A fost conceput pentru tenul matur avand in compozitie un puternic activ antirid si silicon pentru a creea un efect de lifting. Promite ca in 30 de zile sa diminueze aspectul ridurilor fine. Desi inca nu am riduri pronuntate fata mea arata obosita frecvent. Imi place acest fdt pentru ca imi face tenul sa radieze si sa para fresh. Intodeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi :D

Chiar daca nu este destinat tipul meu de ten il iubesc si voi folosi si ultima picatura. Ps : imi place mai mult ca fratele lui Norma teint.

XOXO,
PIXIE

Renunta la sarea de bucatarie! Foloseste inlocuitorul de sare cu inulina!

 Am o veste buna pentru tine: acum nu trebuie sa te mai privezi de consumul de sare pentru a ca aparut un produs special creat pentru persoanele care sufera de afectiuni datorate excesului de sodiu - inlocuitorul de sare cu inulina.

Acest nou produs inlocuieste sarea obisnuita de bucatarie si  da gust mancarii fara aport de sodiu. In noua formula imbunatatita, inlocuitorul de sare de la Hipocrate contine inulina, un extract natural din plante, un prebiotic cu calitati nutritionale si functionale deosebite. Pe langa efectul de satietate de durata, ce o face sa fie un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii, inulina contribuie la absorbtia calciului si ajuta astfel la mentinerea integritatii oaselor si la prevenirea osteoporozei.

Sarea de potasiu este un mineral (electrolit) esential in mentinerea echilibrului pH-ului in fluidele corpului uman. Potasiul joaca un rol extrem de important pentru reglarea tensiunii sanguine, masei osoase, musculare, pentru echilibrarea sistemului nervos si pentru corecta functionare a sistemului muscular.

Contine: Inulina (din cicoare/ Cichorium intybus)  54%, clorura de potasiu  25%, clorura de amoniu 25%, glutamat de potasiu  10% si acid citric monohidrat -1%.
Preturile variaza intre 9,40 lei si 11 lei pentru 125g in functie de producator.

Inca nu l-am incercat, dar pornesc in cautarea lui. Ador sare in bucate si mi se pare un produs foarte util! Preturile variaza intre 9,40 lei si 11 lei pentru 125g in functie de producator.
Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...