luni, 14 ianuarie 2013

Achizitii recente- Punk all the way!

Manusile cu tinte erau pe wishlistul meu inca de la inceputul iernii. Le-am tot cautat prin tara si nu le-am gasit nicaieri pana mi-au aparut in cale pe siteul Oasap. Ce mai spuneti ca erau la reduceri si m-au costat doar 12$. Un chilipir!! (marimea aleasa de mine este M)




La evenimentul Fing'rs am primit un colier de la Meli Melo de care nu ma pot desparti. "Polonicele" (cum le spun eu) isi pot ajusta lungimea si se pot purta atat la o bluza mai decoltata cat si la una cu guler inalt. Love it!



De curand am primit acest body de la New Yorker de la o prietena draga si m-a nimerit din plin...si masura si modelul cu cruciulite sunt fix pe gustul meu. Se poate purta atat simplu cat si sub un sacou sau puloveras. Tnx Andra!


Filam de mult si aceasta bratara cu inel si lantisor si pana la urma am intrat in posesia ei. Pret 12$ pe Oasap.com. Sper sa nu oxideze repede pentru ca e un accesoriu de efect pe care vreau sa il port mult si bine!


Cum ma plimbam eu ca o floricica prin Afi am zis sa intru in New Yorker sa imi clatesc ochii dar am pus mana pe aceasta bluzita si in mana mea a ramas. E un material tip polar, foarte calduroasa si e genul de bluza de care nu ma pot desparti in sezonul rece. Cum clasicele pulovere nu ma avantajeaza, optez pentru bluzitele tip polar pentru a ma incalzi  (am deja cateva la numar in garderoba). Pret 32 lei.



Aceasta curelusa e mai mult de design...nu prea are utilitate dat fiind faptul ca sistemul de inchidere nu e prea rezistent. Are tendinta de a se desface cand nu te astepti. Pacat de cei 2 catelusi dragalasi care se pupa :( Cred ca o sa o modific, o sa o scurtez si o sa o port in talie peste o rochita larguta. (a se nota pentru a nu uita). Pret 10$ AICI.



Tot la o sesiune de shopping prin Afi am dat peste acest puloveras foarte versatil. Negru, simplu, de nelipsit din garderoba niciunei femei. Poate fi purtat atat cu blugi si un tricou simplu cat si cu rochite sau alte bluzite subtiri care necesita inca un strat gros pe gerul de afara. Koton 49 lei. (a fost cadou de la prietenul meu- tnx babe :*)


Cum sa nu iubesc acesti ochelari gigant cu tinte? cum?? Lentilele sunt in degrade cu mai multe variatii de mov (se asorteaza perfect cu parul). Imi place mult stilul punk iar acesti ochelari imi plac maxim. Pret 16$ pe siteul Oasap.com.





Cam astea au fost achizitiile mele recente. Urmeaza sa dau o fuga prin magazine ca doar a inceput sezonul reducerilor si daca ma intorc cu ceva chilipiruri va dau de veste! Cum vi se par achizitiile mele?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...