joi, 12 ianuarie 2012

Oferta Estee Lauder:

Pentru cei interesati.Pare o oferta bunicica ...ce spuneti?XOXO,
PIXIE

Cadou GeneFalse.ro

Am castigat de curand un premiu in valoare de 100 ron pe fb celor de la GeneFalse. Din pacate produsele le alegeau sponsorii asa ca erau multe sanse sa nu ne nimereasca cu premiile. Din cate am inteles, din cele 10 premii oferite , o parte au fost mai placute altele mai putin utile. Sa va arat ce am primit eu :

Cred ca sunt primele gene cu pene pe care le vad si nu imi plac. Obsesia mea pentru pene este dusa la extrem  dar acestea par scoase din perna bunicii. Poate le gasesc totusi o intrebuintare.


 Nici aici nu m-au nimerit pe deplin caci imi plac genele mai dese si mai lungi...ca doar dasta folosesc gene false .


 Chiar aveam nevoie de unele individuale si le multumesc pe acest plan. Nu prea imi place acest model prins cu un "bumb"  dar chiar sunt folositoare.


Genele astea m-au cucerit pe loc...a fost dragoste la prima vedere. Au tot ce le trebuie. I'm in love!Iar clestisorul isi face treaba bine. Deci are si el o bila alba.

Desi aveam nevoie de cu totul alte produse in momentul de fata, nu strica nici acestea. Chiar daca nu sunt extrem de multumita de ele stiti cum e "calul de dar nu se cauta la dinti".

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...