sâmbătă, 8 iunie 2013

Sfaturi de infrumusetare de care nu ati mai auzit:

Am gasit cateva sfaturi interesante in ultima vreme si am vrut sa le impart cu voi:

  • Daca ati ramas fara acetona si vreti neaparat sa dati oja jos de pe unghiute, aplicati un strat de lac transparent si stergeti imediat cu o discheta- e un pic mai sanatos decat smulgerea ojei cu cateva straturi de unghie



  • Stop pielii uscate! Lapte...Cleopatra obisnuia sa faca bai in lapte pentru a-si mentine pielea catifelata. Cum majoritatea nu ne permitem o cada plina cu laptic, putem umple un pulverizator si de cateva ori pe zi ne pufaim cu el.

  • Gatul ne tradeaza varsta? Desi e recomandat sa aplicam aceeasi crema faciala si in zona gatului se pare ca cercetatorii recomanda altceva. Tendoanele gatului se micsoreaza odata cu inaintarea in varsta  si cauzeaza subtierea pielii si ridarea ei. Pielea din aceasta zona nu reactioneaza la fel ca tenul si imbatraneste intr-un stil propriu. De aceea ei recomanda exercitiile in locul cremelor: intinderile, flexiunile, rotatiile gatului ne pastreaza pielea ferma si elastica.
  • Partea fetei pe care dormim cel mai des se rideaza mai repede, spun statisticile. Pentru a evita pe cat posibil acest lucru, inlocuiti fetele de perna clasice cu cele din matase sau satin.

  • Daca aveti ochii rosii stiti ca remediul cel mai recomandat sunt picaturile de ochi Visine dar poate ca nu stiati ca elimina instant si roseata cauzata de cosuri...nici eu nu stiam si trebuie sa incerc!

  • Daca obisnuiti sa folositi lama pentru epilat si ati ramas fara spuma depilatoare nu incercati varianta"pe uscat", o sa ramaneti cu o piele descuamata si cu micro-rupturi la nivelul epidermei. Puteti inlocuii spuma cu balsam de par- pe langa un efect de catifelare instant, acesta va oferii un miros placut pielii.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...