joi, 22 martie 2012

Goodies from Styling Corner

Buna fetelor!


Astazi vreau sa va arat bunatatile pe care le-am primit la Styling Corner  si sa va povestesc pe scurt ce am facut pe acolo. Eu am fost in ambele weekenduri in zilele de sambata.

De ce? Pentru ca: 1. Acesta este un eveniment la care Amelie este partener, 2. pentru ca m-am vazut si cu alte bloggerite dragi mie (Jully, Andreea, Mona, Alina, Iuliana si Stella) si 3. pentru ca este distractiv :)

Sa incepem cu bunatatile.

Bioderma - am primit doua mostre de lotiune micelara pentru ten sensibil (foarte utile pentru calatorii cand nu doresc sa ma car cu butoiul de 500ml) si un pliant cu mai multe informatii despre produsele Sensibio.


M-am lasat machiata de Adriana Haloiu de la Dior. Am facut acest lucru din 2 motive: pentru ca vroiam sa stau de vorba cu ea si pentru ca vroiam sa primesc mini rimelul Diorshow New Look. S-a prins si singura ca sunt de la presa dupa cate intrebari i-am pus, dar mi-a raspuns cu rabdare la fiecare, mi-a aplicat produsele pe care i le-am cerut si la final mi-a mi le-a si notat. Fondul de ten Forever in nuanta 20 este deja pe lista de cumparaturi :)


Fetele de la L'Erbolario au fost foarte dragute si mi-au oferit multe mostre. Imi plac mult produsele lor, iar gama mea preferata este Papavero <3
Catalogul a fost un bonus pentru a gasi raspunsuri la toate intrebarile mele, dar din pacate este in italiana, limba pe care nu o cunosc :(


De la Flormar am primit 2 produse pe care mi le doream de mult timp :D
Rujul L 06 (si L 24 pentru ca am facut un schimb cu Pixie) si quad-ul P 043. Aici puteti vedea un machiaj tare dragut realizat de Pixie si promit sa va arat si eu unul curand :)

Calendarul imi coloreaza biroul din redactia Amelie si este exact pe placul meu!

Ps: parerea mea despre quad-urile Flormar Pretty o gasiti aici.
 

Cei de la Melkior au fost tare draguti, ca de obicei si pe langa sedinta de manichiura cu care m-au rasfatat, am primit si urmatoarele martisoare :)


Mario Badescu. O surpriza placuta. Au fost 2 baieti diferiti in cele 2 weekenduri, dar ce mi-a placut cel mai mult a fost ca nu oferea mostre la intamplare. M-au intrebat ce fel de ten am si cu ce probleme ma confrunt si apoi mi-au oferit cateva esantioane in functie de aceste lucruri + un produs full size :)


 Omul potrivit, in momentul potrivit la locul potrivit.
Am castigat la un concurs Yves Rocher acest fard duo, mostra pentru serum si catalogul lor :)


Last but not least :)

Cu Adriana Haloiu dupa ce m-a machiat.



Si manichiura Melkior care m-a tinut pana astazi si asta pentru ca am mancat aseara seminte si mi-am zgariat singura oja :))

Oja se numeste Ancient Green by Melkior (este mai verde in realitate)



Cam atat.

Va pup,

Pinkie

Campanie pentru bloggeri ZorileStore

Pentru cine nu a aflat inca cei de la ZorileStore au o campanie destinata bloggerilor prin care ofera gratuit 400 de perechi de papuci spre testare. Produsele vin pe toate gusturile si pe toate marimile in functie de preferintele celor inscrisi. Pentru mai multe informatii intrati pe blogul campaniei AICI.

Eu am fost atrasa de 3 perechi dar pana la urma m-am hotarat la una singura si sper sa fiu printre norocoasele castigatoare pentru ca imi place modelul asta fff mult: 


XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...