sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Cum sa acoperi tatuajele:

Desi am mai scris de cateva ori despre acest fond de ten, nu ma pot abtine. Pe zi ce trece imi place mai mult si mai mult si sunt la a 2-a sticluta din Dermablendul mult iubit. De aproximativ un an cand l-am descoperit nu i-am gasit concurenta inca.
Desi am auzit si pareri pro si pareri contra despre acest produs, pentru mine este un vis. Acopera perfect, se intinde bine, rezista in limite normale (se transfera pe telefon totusi).

Acum sa trecem la partea frumoasa- inainte sa am acest fond de ten vazusem deja filmuletul urmator si am fost foarte curioasa sa vad daca cel de la noi functioneaza la fel de bine.


Am ramas fascinata de acest produs numit Dermablend si pana la urma cei de la L'oreal l-au adus si la noi prin brandul Vichy. Cum multe persoane m-au intrebat daca acopera efectiv tatuajele m-am gandit sa pun in aplicare ce tocmai ati vazut in filmulet. Desigur intrebarea fireasca este: de ce ti-ai dori sa acoperi un tatuaj? 

Pentru ca ai o rochie mai sofisticata la care nu se preteaza un tatuaj,
 Pentru ca ai un interviu important si nu vrei sa strici prima impresie 
Sau pur si simplu il ascunzi de parinti, etc. 

Acest fdt nu are aceeasi putere de acoperire ca cel din filmulet (acela este pentru profesionisti) dar isi face treaba perfect daca este aplicat corespunzator:
Pasi:

-am aplicat un strat subtire de corector in nuanta pielii
-cu un buretel usor umezit am inceput sa tapotez zona cu Dermablend
-dupa ce s-a zvantat un pic am mai aplicat inca un strat la fel ca in pasul anterior
-am fixat totul cu pudra
-toata procedura nu dureaza mai mult de 5 minutele si nimeni nu va sti ca ai avut ceva acolo






AICI puteti vedea si cum se comporta acest fond de ten pe fata.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...