vineri, 23 noiembrie 2012

Black friday- Shopping alert!

In sfarsit a devenit mai mediatizata aceasta "sarbatoare" si la noi. Este vorba de reducerile masive aplicate in aceasta vineri (de obicei reducerile dureaza mai mult de o zi in functie de site sau magazin).  Reducerile din "vinerea neagra" ajung pana la 90% si este un moment excelent in care va puteti aproviziona cu lucruri utile sau dorite pentru ca nu poti rezista tentatiei. Am facut o selectie a magazinelor care ofera discounturi in aceasta perioada:


OASAP ofera reduceri la peste 300 de produse:
40-60% la accesorii si bijuterii- http://www.oasap.com/tag/aj-black-friday-2012
 Pe  CARESPOT gasiti de asemenea in decursul zilei de astazi reduceri masive la produse de ingrijire a parului si a tenului:Un alt site cu reduceri de 50% este BeautySpell.ro:
Pe Elefant.ro gasiti carti la 90% reducere (carti incepand de la 50 bani), 23% reducere la tablete si eReadere, jucariile ajung si ele la reduceri de 90% + multe altele
Daca va doriti produse electronice sau electrocasnice aruncati un ochi pe MarketOnline . Imi pare rau ca nu am buget pentru un laptop caci preturile au intrat la apa. :(Voi profitati de reducerile din aceasta perioada?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...