duminică, 8 mai 2011

Holy Land- whitening mask

   

      Dupa cum ii spune si numele este o masca de fata pentru albirea/uniformizarea tenului. Aceasta marca este folosita in multe dintre saloanele renumite de cosmetica de pe la noi.
     Descriere oficiala: Este o masca interesanta, aurie, cu o formula de iluminare si tonifiere, tenul devenind stralucitor si catifelat la atingere. Sursa AICI.
      Parerea mea este una foarte buna. Chiar face ce spune! Dupa folosire tenul ramane matifiat si vizibil mai curat cat despre iluminarea tenului la o privire mai atenta am descoperit ca raman pe piele mici particule sclipitoare care dau senzatia de luminozitate (binenteles la o spalare mai "in forta" nu mai ramane nimic) Este recomandata persoanelor cu depigmentari ale pielii ...eu desi nu am probleme grave in aceasta privinta tot imi doresc ca orice femeie un ten de "portelan".
      Pareri contra: se spala foarte greu de pe fata avand o consistenta un pic lipicioasa, nu este foarte accesibila ( banuiesc ca se poate achizitiona din saloanele care folosesc aceste produse sau de pe siteuri din afara) , pretul este in jur la 28$ din ce gasit eu pe net si in plus nu am gasit nicaieri cat de des poate fi aplicata masca....eu o folosesc  cam la 2 saptamani pentru a nu aparea probleme.
       Imi place la nebunie...s-au vazut rezultatele de uniformizare chiar dupa prima folosire si voi continua sa o utilizez cat timp va fi nevoie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...