marți, 18 septembrie 2012

Online shopping!

Pentru ca sunt fana a lucrurilor iesite din comun si prefer mereu sa am o piesa de rezistenta optez pentru cumparaturile online pe siteurile din afara. Sincer urasc cand se intampla sa mai vad aceleasi haine peste tot in jurul meu, ca un fel de uniforma comunista.
Imi e frica sa comand de pe Ebay sau alte siteuri de acest gen din cauza vanzatorilor care nu sunt de incredere, desi poti gasi acolo niste chilipiruri. Siteurile care comercializeaza doar haine nu m-au dezamagit pana acum in materie de produse. S-a mai intamplat sa iasa un firicel din rochie sau sa cada vreo pietricica, dar asta se intampla si daca le cumperi de la noi din magazine.
Secretul meu ca sa nu ma trezesc cu haine mulate sau xxxxxl este sa ma uit in descrierea produselor si sa imi masor propriile lungimi, latimi. Prin metoda asta nu am dat gres pana acum si nu m-am trezit cu o bluza in loc de rochie si nici cu pantofi 44.
Ultimele mele descoperiri au fost pe acest site si voi plasa o comanda cat de curand (transportul la o comanda de peste 30 de lire este gratuit in uk si daca te abonezi ai o reducere de 10% la intreaga comanda):

Imi doresc de mult asa o pereche de ghetute...sunt copii dupa modelul Jeffrey Campbell dar nu ma deranjeaza prea tare. Par foarte comode si sunt in topul wishlistului meu. (14,99£)


Rochita cu spatele taiat in forma de inima este super de efect. (7,99£)


Tricoul asta e departe de a fi unul banal si l-as iubi maxim in combinatie cu colantii de mai jos. (5.99£)


Colanti animal print...nu stiu daca as iesi cu ei pe strada dar daca nu o sa imi cumpar o pereche o sa raman cu gandul la ei. (4,99£)


Ca tot vine toamna sunt in cautarea unui blazer interesant...nu stiu daca el e cea mai buna alegere dar nu e rau deloc. (14,99£)

Si ultima piesa pe care mi-o doresc este aceasta rochita model leopard pe care o vizualizez in capul meu impreuna cu o geaca scurta de piele....yummy.


Ce parere aveti? Gasiti astfel de modele in magazinele de la noi? ...eu una caut de ceva vreme si parca nimic nu imi place/nu ma atrage.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...