duminică, 22 mai 2011

Bucle rebele...+mini haul

      De 2 saptamani tot testez diversele metode de a-mi face bucle....am devenit obsedata de ele nu ma mai suport cu parul drept. Am inceput cu ondulatorul: nu imi placea efectul fals pe care il aveau buclele. Apoi am testat din nou setul de bigudiuri din burete pe care l-am primit la un concurs si despre care am scris mai de mult. Iar aseara am descoperit difuzorul (feonu ala cu maciuca/palarie) habar nu aveam la ce foloseste si il aveam de 7 ani (dumb me) care in combinatie cu un kil de spuma a avut un efect de par cat de cat ondulat. Urmeaza bigudiurile cele lungi tip rulou...sa vedem ce efect vor avea.
       Pana acum bigudiurile imi plac cu detasare desi nu am cea mai reusita poza cu ele. iar difuzorul e pe ultimul loc. Ondulatorul nu il voi mai folosi deoarece arde foarte rau parul si buclele par extrem de nenaturale. Va las cu 2 poze mai mult sau mai putin sugestive:

   bigudiuri: (era prima oara cand foloseam bigudiurile rotunde din burete asa ca nu dati cu pietre...intre timp m-am mai specializat)

 difuzor:



      Nu am mai facut in ultima vreme shopping de cosmetice dar mi-am achizitionat o rochie pt o nunta ( la femme-200 lei) si un maieut cu funditza gen zebra :X love it (magazin no name -13 lei) hope u like them.








                                                   XOXO,

                                                 PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...