marți, 5 martie 2013

Concurs Vichy- Cufarul fermecat! INCHEIAT


Desi urasc sa fu trezita din somn, de aceasta data m-am trezit binedispusa de curierul care tinea in mana...un seif! O cutie metalica incuiata si cu un mic biletel de intampinare. Curiozitatea deja ma omora, in conditiile in care, nu vedeam nici o modalitate prin care sa o desfac, asa ca m-am pus pe citit mica scrisorica. Obisnuiesc sa ma uit mai intai la ce primesc ca mai apoi sa citesc detaliile.


Ca sa nu o lungesc, in bilet era mentionat faptul ca peste 48h o sa primesc cheia de la frumosul cufar...ta-da-dam...ce ma fac acum? Mi-am exersat talentul de spargator de banci incercand sa trisez cu o agrafa de birou dar fara succes.
Cum asta nu e tot, cei de la Vichy au lansat un concurs si pentru voi nu numai pentru mine, asa ca primii 10 care ghicesc ce este inauntrul cutiei vor primi un cadou din partea lor. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un comentariu la aceasta postare cu ce anume considerati ca se afla in interiorul cufarului si sa va abonati la blogul meu prin Google Friend Connect (sectiunea "Ma urmaresc" din partea stanga a blogului).

Comentariul trebuie sa arate cam asa: 
GFC-Ioana Popescu, in seif este.....

In 48h vom afla impreuna ce anume contine cutiuta magica si de asemenea castigatorii premiilor. Aveti dreptul la o singura inscriere sub acelasi pseudonim. Va rog nu uitati sa indepliniti conditiile de participare pentru a fi validata inscrierea.


De abia astept sa vad ce idei aveti voi, ca eu una ma chinui de ceva timp sa imi dau seama ce ar putea sa fie inauntru! (am incercat sa o zgudui, sa o invart dar degeaba....)




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...