marți, 15 noiembrie 2011

Epilarea - Crema Depilatoare Farmec

De 8 ani de zile de cand am descoperit ceara nu am mai folsit metoda de indepartare a parului cu crema. Dar din cand in cand am mai apelat si la lama cand eram pe fuga. Motivul principal pentru care nu am mai folosit crema este ca mirosea/duhnea/putea a mortaciune/muraturi stricate/bad eggs. Ieri si-a luat mama o crema depilatoare de la Farmec(cea din poza) si am zis sa o incerc ca ma rodea curiozitatea si oricum urma sa ma epilez cu lama ...asa ca am zis "de ce nu ?".

Constatari: are aceleasi proprietati miroase/duhneste/pute a mortaciune/muraturi stricate/bad eggs in continuare dar totusi parca are si un pic aroma de floricele (foarte foarte subtil mirosul placut), fata de cea pe care o foloseam pe timpuri (nu mai tin minte ce anume) durata de actiune este mult mai scurta = suporti mai putin timp "floricelele", probabil e la un pret mult mai rezonabil decat veet sau alte creme asemanatoare.

Problema dupa epilat a fost ca mi se parea in continuare ca pielea a ramas cu un usor iz "parfumat" asa ca am respalat zonele de cate 3 ori cu sapun si trista m-am dus la prietenul meu dupa dus si i-am spus: "azi stai pe bara ca put" :))))) (binenteles era doar in capul meu mirosul ...cred ca ametisem deja de la ingredientele emanate in toata baia) a ras ceva vreme oricum pe tema asta.

Mi-a placut ca am aplicat crema iar apoi mi-am facut o masca de fata in timp ce si-a facut efectul asa ca nu am pierdut prea mult timp asteptand deoarece stau prost la capitolul rabdare.

Totusi incep sa plac crema in defavoarea lamei dar cred ca o sa dorm cu ea sub perna sa ma mai obisnuiesc cu mirosul. Va intrebati de ce folosesc lama? Pai de cand ma epilez la Slimart cu Ipl nu am voie sa folosesc nici o metoda de smulgere a parului ...pe picioare ma fac de obicei pana la genunchi cu aparatul asa ca nu se merita pt putinele zone ramase sa ma duc la salon.

Voi folositi crema? Stiti cumva alta mai putin "gazanta"?

PS: Cred ca tot pe ea o foloseam si in tinerete: dupa ceva research facut pe google, probabil asta e varianta imbunatatita. Eu am folosit-o pe cea pt piele sensibila cu galbenele.

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...