luni, 18 iunie 2012

Unghiute cu...efect!

O idee simplu de realizat. Daca detineti mai multe nuante de oja si o rola de scotch ati terminat partea cea mai grea. Ideea se bazeaza pe principiul stickerelor (abtibildurile) pentru unghii, doar ca sunt home-made.

Aveti nevoie de:

- o oja pentru baza
-o rola de scotch
-una sau mai multe culori pentru model
-o forfecuta
-o scobitoare
 -un top-coat/lac transparent*Pentru inceput dezlipim cam 10 cm din rola de scotch si o suspendam de un obiect de mobilier (nu e musai sa fie mobilier, eu una am folosit marginea de la birou).
     -tips: incercati sa nu va atingeti de partea lipicioasa, daca e nevoie lasati mai mult spatiu intre culori sa aveti de unde sa prindeti bucatica cand o taiati

 *Pasul urmator este sa coloram cu oja in diferite culori cam un cm sau cat avem nevoie.(putem sa pastram bucatelele astfel colorate si pentru o manichiura viitoare)
     -tips: daca ies prea transparente, asteptam sa se usuce si aplicam un al doilea strat
            aveti rabdare pana se usuca complet
*Pana se usuca fasiutele astfel formate, putem aplica baza pe unghii-orice culoare va place -eu am optat pentru un nude ca sa iasa modelul in evidenta, si sa  nu incarc prea tare unghiile.

*Dupa uscare, taiem fasiutele in orice model va trece prin cap-batonase, cerculete, patrate, triunghiuri, inimioare, samd.
     -tips: cel mai simplu model este cel cu dungulite

*Aplicam modelele pe unghii si presam bine, iar apoi taiem excesul cu forfecuta

*Cu o scobitoare presam usor marginile modelului pentru a nu se dezlipi
*La sfarsit aplicam un lac protector

GATA!

-oja nude/gri este "Porchester Square" de la Nails Inc si este/o sa fie disponibila si in magazinele Sephora de la noi , iar restul sunt Ruby Rose, Cover Girl, Clasics, samd
-lacul transparent folosit de mine a fost Farmasi
-la sfarsit am aplicat si putin ulei pentru cuticule Seacret pentru ca erau foarte uscate.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...