vineri, 20 mai 2011

Stay Matte..or not!

Stiu ca mi-ati cerut sa fac un review al acestei pudre si planuiam ca saptamana viitoare sa fie cea a review-urilor, dar m-am gandit ca va plictisesc, asa ca incep de pe acum :)

Nume: Stay Matte pressed powder
Producator: Rimmel London
Greutate: 14g
Valabilitate 30 luni de la deschidere
Pret: 24 lei in Real

Ce promite: Sa mentina sub control stralucirea naturala a tenului cu ajutorul mineralelor naturale pana la 5 ore si ajuta la minizarea porilor.

Ce cred eu: Eu nu cred, eu sunt sigura ca nu imi mentine fruntea mata 5 ore! Doua le garantez...cand era mai racorica, chiar 3 ore. Acum eu stiu ca am un ten gras in zona T, care luceste ca un patinoar, dar nu asta este scopul pudrei?

Nu as mai cumpara aceasta pudra. Deja vreau sa incerc altceva pentru ca nu prea ma ajuta. Ma dau cu crema matifianta, ma dau cu baza matifianta, ma dau cu fdt pentru ten gras..apoi cu pudra si eu tot 2 ore arat proaspata?!

Acum probabil va imaginati ca am tenul super mega ultra gras si nu stiu daca sa va contrazic sau nu, dar nu e este nici chiar asa...

Cred ca pe cineva cu ten normal ar rezista 5 ore, insa pe mine nu :(

Asta e pudra mea


Am ales nuanta 003 - Peach glow


Pe fata arata destul de fain, are clar un finish mat si este fina (nu se vede ca esti data cu faina). Dar mie mi se pare o pudra compacta normala. Stiti ca pentru matifire sunt recomandate pudrele compacte, nu?

Oricum eu sunt in cautarea pudrei perfecte si daca imi puteti face recomandari, m-ar ajuta enorm.

Voi ati incercat aceasta pudra? Cum vi se pare?

Hugs,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...