duminică, 16 ianuarie 2011

Kevyn Aucoin - "Making faces"







       Kevyn Aucoin este printre cei mai mari make-up artisti care au existat. Acesta a avut o viata tumultoasa dar a murit  de tanar (pe wikipedia scrie ca a murit din cauza unei tumori dar zvonurile spun ca a fost o supradoza-tind sa cred zvonurile).
      Nu m-a interesat viata lui atat de mult desi am citit despre el...mai importanta este una din cartile lui de make-up tricks pe care o detin si pe care am citit-o si rasfoit-o de zeci de ori- "Making faces".Aceasta contine trucuri ,transformari, machiaje pe barbati femei travestiti si vedete. Este singura carte a lui pe care am gasit-o la noi in libraria de la sala dalles si a costat in jur de 100 lei. Singurul inconvenient al volumului este limba engleza-sunt ceva cuvinte de specialitate pe care le gasesti doar in dictionar ,deci destul de greu de parcurs. Cartea este foarte bine structurata cu explicatii pe intelesul tuturor. Este utila atat pentru incepatori cat si pentru seniori. Pe mine ma inspira de fiecare data cand ma machiez.
      Daca nu aveti posibilitatea de a va achizitiona aveasta carte macar puteti sa o rasfoiti in librarie. Mai jos cateva exemple din continut, sper sa va starneasca curiozitatea:

Vichy Vs. Greenland – razboiul balsamurilor de buze

Daca m-ar intreba cineva care este produsul fara de care nu pot rezista 2 ore cu siguranta as raspunde – balsamul de buze. Acesta ocupa un loc foarte important in geanta mea, iar uneori il port in buzunar ca sa imi fie mai la indemana.
In continuare va voi prezenta balsamurile mele preferate: Greenland LipBalm si Vichy Aqualia Thermal. De fapt Greenland ocupa 1st place, dar inainte de sarbatori erau reduceri in Sensiblu, iar cel de la Vichy costa 11 lei, asa ca am zis sa ii dau o sansa.



Greenland LipBalm:




· Este cel mai cremos balsam pe care l-am folosit vreodata.
· Poti alege dintr-o varietate de 6 arome; eu prefer cocosul si este delicios!!
· Rezista pe buze.
· Contine vitaminele A si E.
· Arata foarte frumos pe buze, ca si cum ai purta gloss.
· Costa 22 lei in farmaciile Sensiblu.



Vichy Aqualia Thermal:




· Este aproape la fel de cremos ca Greenland lipbalm.
· Nu are miros.
· Este calmant si reparator.
· Costa tot 22 lei si il gasiti tot in Sensiblu.
· Eu mai am cam jumatate de tub dupa aproape 1 luna (atat de mult folosesc)) si nu il voi mai cumpara pentru ca mi-e dor de aroma de cocos :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...