vineri, 26 iulie 2013

What's in my bag?

 

Geanta pentru mine este foarte importanta. Daca acum cativa ani reuseam sa indes tot ce aveam nevoie intr-o geanta mica mica, in timp nevoile mele au transformat-o intr-un adevarat geamantan.
In prezent am gasit o geanta care sa imi satisfaca nevoia de spatiu si puteti vedea mai jos ce obiecte car dupa mine in fiecare zi:  • Foarfece, pietpteni, pensete, forfecute si ondulatorul sunt de nelipsit atunci cand merg la munca:  • Cateva obiecte pentru retusat machiajul (strictul necesar) sunt ingramadite si ele intr-un portfard micut:

(trebuie sa va povestesc neaparat de noua mea obsesie- Inglot)


  • Lucruri basic cum ar fi cheile, telefonul, ochelarii, agrafe, abonament, buletin, carti de vizita, servetele, oglinda, tigari, portofel etc. :


Ocazional isi mai gaseste locul in geanta mea si o carte. In prezent citesc volumul 1 din Jocurile foamei and I love it! Trebuie sa ajung urgent sa cumpar si urmatoarele 2 volume.
Geanta trebuie sa fie versatila, usor de asortat si de preferat dintr-un material care sa nu cantareasca foarte mult. Renunt cu greu la o geanta odata ce ma obisnuiesc cu ea in special daca imi satisface nevoile personale.

Geanta se poate achizitiona de AICI.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...