joi, 30 mai 2013

Cum se aplica genele individuale/manunchiuri?

De curand am fost contactata de cei de la Cupio.ro pentru a testa noile gene individuale marca proprie. Cu aceasta ocazie m-am hotarat sa va fac un mic tutorial despre aplicarea genelor smoc.
In general prefer genele fara "nod" pentru ca rezista mai bine si aspectul este mai natural. Nodul este bumbul de prindere al genelor care poate fi plat sau bombat/rotund. Inainte de a va apuca de treaba demachiati ochii chiar daca nu au fost machiati inainte pentru a elimina impuritatile si apoi va puteti apuca de treaba. Se ia fiecare geana in parte, se inmoaie in lipiciul special si apoi se lipeste cat mai aproape de baza genelor naturale. Atentie: nu le aplicati intre genele naturale pentru ca riscati sa ramaneti fara in momentul eliminarii lor.


Acest tip de gene pot fi aplicate in combinatii diverse pentru crearea diferitelor efecte. Cele mai comune sunt:

1) Efect de alungire-se iau cateva buchetele de gene usor mai mari decat genele naturale si se aplica doar in coltul extern al ochiului pentru a lungi optic. Prin aceasta metoda, ochiul va capata un aspect mai "pisicos". Pentru a imbina mai frumos genele false cu cele naturale le puteti tunde un pic (pe cele puse nu pe cele personale :D ) si apoi rimelati-le. Eu am uitat acest pas.


2) Efect natural- incepand din coltul exterior se vor aplica buchetele de marimi diferite (de la mare la mic) la o distanta de cativa milimetrii intre ele indesind astfel genele naturale fara a le incarca. Aceasta metoda este adoptata si in cazul unui machiaj de mireasa discret pentru a pune in valoare ochiul.


3) Efect dramatic- in acest caz genele naturale "dispar" cu totul fiind imbracate complet de cele false. Se pot lipii in diverse combinatii in functie de efectul pe care il dorim si in functie de forma ochiului (exemplu: scurte-medii-lungi; medii-lungi-medii; scurte-medii; scurte; medii; lungi etc). Aceasta varianta poate fi purtata pe parcursul mai multor zile din cauza rezistentei crescute. Smocurile de imbina intre ele formand un fel de banda  rezistenta.4) Efect fantezie- aici deja intram in alta categorie. Numai imaginatia poate sa va opreasca in acest tip de aplicare, unde totul este permis. Incluzand accesoriile de tip pene, strasuri si alte materiale combinate cu genele individuale putem schimba complet aspectul genelor naturale. Aceasta varianta este folosita in cadrul sedintelor foto, machiajului de podium sau a unor evenimente extravagante.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...