sâmbătă, 16 iunie 2012

Noul Hobby- Facepainting


V-am mai spus si in trecut ca sunt mereu intr-o continua schimbare. Imi place sa experimentez lucruri noi si descopar ocazional cate un hobby care imi ocupa timpul. Am trecut prin urmatoarele perioade:

 -origami
-cercelusi hand made ( cu asta nu ma mai ocup din pacate caci nu mai am materiale, dar am pastrat blogul in amintirea lor)
 -scrumiere facute din cutii de bere 
-desene pe pereti
- si muuulte altele


De cateva luni m-am apucat de pictura pe fata pentru copii. Nu stiam nici cu ce se mananca, nici daca gasesc materiale la noi, si nici ce pensule se folosesc. Dupa mult research si filmulete pe youtube, mi-am luat inima in dinti si am plecat in cautare de provizii. Am gasit materiale Snazaroo, speciale pentru face painting si am fost indrumata si catre un set de pensule, care s-a dovedit a fi foarte bun. Si uite asa dintr-o joaca am ajuns sa pictez copii in weekend in parc (daca vreti sa va apucati de asa ceva nu uitati de PFA si autorizatii). De cateva luni cu asta ma ocup in week in care am timp liber. 

Desi imi aduce minore beneficii financiare, o fac mai mult din placere. Iubesc copii si expresiile de pe fetele lor mici in momentul in care privesc in oglinda "opera de arta" . Daca mai adaug si un "ruj" si putin sclipici deja sunt in extaz. 



Din pacate nu am ajuns inca in punctul de a crea propriile modele, asa ca ma inspir din pozele gasite pe net. Am avansat mult fata de cum eram la inceput si usor, usor imi perfectionez tehnica.


Astept sa imi spuneti si voi ce pasiuni aveti, ce hobby-uri si daca s-au materializat vreodata aceste mici "afaceri".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...