luni, 14 noiembrie 2011

My daddy hearts Dior

Daca ma veti auzi spunand "Eu vreau sa imi cumpere tata farduri" sa stiti ca nu am innebunit :))
Vreau sa va arat ultimele produse primite de la tata. De fapt meritul este in mare parte al mamei mele care timp de x ani l-a "educat" sa nu se intoarca acasa dintr-o calatorie fara macar un parfum.. Cat am fost mica a tinut treaba cu un singur parfum, dar o data ce am crescut..s-au facut doua parfumuri :)))

In ziua in care urma sa se intoarca tata dintr-o calatorie (stiam ca va avea escala la Paris :D), am primit obisnuitul telefon in care mi-a spus "Sunt la Paris, astept comanda de parfumuri!" (v-am spus fetelor, ani si ani de munca depusa de mama mea), foarte fericita am sunat-o pe mama sa ne punem de acord ce vrem. Ea mi-a cedat mie "ratia" ei pentru ca deja are o colectie de parfumuri nesimtit de mare, si in plus singurul parfum care ma face sa zic "Miroase a mami!" este Love in Paris (ce coincidenta :))) de la Nina Ricci. So, cum parfumul meu era pe terminate, l-am rugat sa imi cumpere unul nou si ...farduri :) Mi-ar fi placut sa incerc ceva de la Inglot, dar nu a gasit asa ca s-a reorientat spre Dior. Frumoasa alegere :)

Seara acasa am primit parfumul cerut si doua cutiute Dior: un blush si un quad care contine si un eyeliner maro. Fara sa mai lungesc vorba, va arat ce am primit:





Cel din dreapta jos este eyeliner. Imi cer scuze pentru pozele clatinate de emotie :))



Si am vrut sa va arat si ce mi-a adus din calatoria trecuta, ca sa vedeti ca nu este doar o intamplare si ca el chiar se straduieste.



Apropo, tot el a fost cel care mi-a pus prima oara in brate parfumul Very Irresistible Sensual de la Givenchy prin 2005, dintr-o greseala :))) Ii cerusem varianta normala Very Irresistible si a cumparat parfumul mai sus mentionat. Insa, a fost o situatie fericita pentru ca a fost dragoste la prima mirosire..din 2005 si pana acum suntem nedespartiti!


Apropo, stiti de ce imi place sa il las pe tata sa imi cumpere cosmetice?
Pentru ca bugetul lui nu este atat de limitat, crede ca astea sunt preturile normale la cosmetice, iar cand ma vede cat de incantata sunt parca s-ar duce sa mai cumpere cate ceva. Plus ca remarc o evolutie :)


Cu drag,

Pinkie

Ce te face sa fii makeup artist?

As vrea sa primesc cat mai multe raspunsuri la intrebarea din titlu. Mai intai mi-am adresat mie aceasta intrebare, dar nu am reusit sa imi dau niciun raspuns de care sa fiu multumita.

Daca machiezi alte persoane inseamna ca esti MUA? Dar daca nu o faci pe bani, se mai pune?
Daca o prietena te roaga sa o machiezi, iar tu din x motive o faci.. acest lucru te face MUA?

Doar MUA au dreptul de a machia alte persoane, iar noua muritorilor in mainile carora au ajuns pensule din motive diverse, ne este refuzat acest privilegiu?

Eu imi machiez prietenele dinainte sa stiu sa machiez. Cand ma gandesc ce greseli astronomice faceam inainte si cu toate acestea, pentru evenimente sau ocazii mai deosebite fetele din cercul meu de prieteni veneau la mine sa le machiez chiar daca diferenta de varsta era uneori si de 4-5 ani, balanta atarnand mai greu in favoarea lor, ma face sa cred ca am avut dintotdeauna o inclinatie spre aceasta arta.

Eu nu pretind sa fiu un MUA, dar Pixie este. Ea a mers la scoala, are o inclinatie artistica mai puternica decat a mea, este mult mai atenta la detalii si se pricepe mult mai mult sa faca lucruri migaloase. Ce stie ea, ma invata si pe mine. Eu accept mereu parerile ei pentru ca m-au facut sa lucrez mai bine, si mai bine... si imi place cand aud "hai ca ai prins-o!". De altfel, cursurile ei de makeup sunt la mine si nu doar ocupa spatiu in biblioteca.

Dar asta nu ma face sa imi doresc sa fiu MUA. Eu am ales alta meserie pentru mine, dar asta nu inseamna ca nu pot sau nu am dreptul sa am cunostinte aprofundate si in alte domenii. Sau poate gresesc?!

Acest post a pornit de la un comentariu pe care l-am primit de la o foarte buna prietena la o poza pe care am postat-o pe FB si in care am machiat o prietena mulatra (nu cred ca trebuie sa va mai spun ce ochi are..veti vedea in poza). Now really, cat de des iti iese in cale o mulatra si iti spune sa o machiezi?! Ar fi trebuit sa spun "Nu Methy, degeaba iti place cum ma machiez eu si degeaba iti doresti sa te machiez eu, tu trebuie sa te duci la un specialist". De obicei fac asta cand ma trezesc cu vreo mireasa. Buzunarele lui Pixie sunt martore ca asa fac :))

Comentariul mi se pare foarte tare, dar din pacate ma simt vizata ca fiind o persoana netalentata sau care arunca niste culori la intamplare...
Give me a call for some tips & tricks... Anyway , is there trendy or stylish to become a make up artist nowadays? What about this invasion of people who think to be talented?! It' s more than throwing some colours on someone's eye; there has to be passion, that overwhelming feeling of creating... Don't hold the brush, be it! FEEL!

Revenind la intrebarea centrala a postarii: Ce te califica sa fii makeup artist?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre,

Pinkie

PS: Poza cu superba Methy :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...