sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Sa va arat paletele mele de machiaj :)

 Stateam eu aseara in pat si m-am gandit sa va arat paletele mele de machiaj. Si eu sunt curioasa sa vad ce au alte fete in colectia lor de makeup si poate exista persoane care doresc sa vada si ce este la mine in ograda.

1. Paleta Le Teint Ricci - o am cam de multicei anisori si cred ca ar trebui aruncata, insa mereu am o retinere pentru ca nu prea am folosit-o :))




2. Paleta HOT Makeup - trebuie neaparat sa vedeti swatch-uri cu aceasta superba paleta!!! S-a gasit pe la inceputul anului in Sephora.


 3. Too Faced Enchanted Glamourland - este una din preferatele mele. Calitatea si pigmentatia fardurilor TF sunt unele dintre atu-urile brandului.
 



4. Clasica trusa de 120 - nu prea ma machiez cu ea decat cand trebuie sa imi schimb culoarea tenului in negru, verde, albastru.. :))


5. Too Faced Naked Eye - O iubeeesc! Pe aceasta o voi recumpara de cate ori este nevoie!


.

6. Mineral Logics by Cosmedix - desi nu am mai folosit-o de mult timp, a fost multe luni favorita mea. Fardurile sunt calitative, iar shimmer brick-urile sunt ca cele Bobbi Brown (detin si 2 Shimmer Bricks Bobbi Brown si am facut comparatia)




7. Sleek Oh So Special - Este o trusa draguta, dar nu este printre preferatele mele



8. Estee Lauder Limited Edition Colours - Multumesc tati, culorile din aceasta trusa sunt exact pe placul meu. Perfecta pentru calatorii, foarte eleganta pentru geanta. Love It!



9. Urban Decay NAKED - My favourite! Nu are nevoie de prezentare :)



10. Too Faced - Glamour to Go II - Am cumparat aceasta trusa pentru mirosul de bomboane al fardurilor si pentru culoarea superba a blush-ului. Din pacate nu prea o folosesc.



11.ELF Little Black Beauty Book warm collection - nu prea folosesc aceasta paleta, desi are niste culori superbe...cred ca o voi marita.



12. Dior 5 Couleur Designer - Multumesc tati din nou..imi place foarte mult aceasta trusa, dar mai avem nevoie de timp ca sa ne cunoastem mai bine:p


 13. Flormar P 045 - Este primul fard Flormar pe care l-am incercat (si singurul deocamdata). Sunt foarte multumita de acest quad si il folosesc foarte des.



 14. O mica paleta No. 7 primita de la Mona. Imi plac la nebunie cele doua culori din dreapta!




Cam asta veti gasi la mine in "portfard" :)
Pentru ca sunt si eu curioasa ce gasesc la voi, vreau sa dau acest pseudo tag mai departe tuturor celor care doresc sa il faca si mai ales Iuliei, Ami, Mona, Miss Z, Betty, Miu Miu si Andreea!

Cu drag, 

Pinkie

Un machiaj mat (sau "za machiaj mat")

Buna fetelor!

Astazi doresc sa va arat un machiaj care nu are nimic special inafara de faptul ca este realizat in totalitate cu nuante mate, eu nefiind o fana a fardurilor mate.

Pentru ca nu stiu sa pozez sau sa pozez un machiaj, ochii vostri vor fi torturati cu pozele ce vor urma (in aceasta postare si in urmatoarele pana ma "specializez") cu al meu mirobolant machiaj.

Doresc sa precizez ca este un machiaj maro (stiu ca in poze pare mai gri), iar in realizarea lui am folosit un quad Flormar si cateva farduri din trusa Enchanted Glamourland.

Primele doua uratenii de poze sunt facute pentru a exemplifica ce ii sugeram Laurei in comentariul acela sa faca la machiajul acesta. Pe scurt, ii ziceam ca si eu am pleoapa putin cazuta si ca este bine sa "ridici" putin machiajul din fard pentru a se evita "bucla" aceea pe care o vedeti in a doua poza la ochiul din stanga.




Rezultatul final a fost acesta


 Si acum multe poze in care zici ca dorm, dar eu v-am anuntat :)
Apropo, stiti vorba aia "Tara arde si baba se piaptana"?..pe acelasi principiu: "Pinkie face poze si Pixie se machiaza"( pe fundal) :)))













Si o poza pe stilul Ami :D

Produse folosite: Nuantele Velvet Revolver si Teddy Bear din paleta Enchanted Glamourland si toate culorile din quadul P045 de la Flormar. Ruj L'Oreal Colour Juice Stick nuanta 415 Cherry Freeze.













Daca v-a placut sau daca nu v-a placut, dar apreciati efortul meu :D, nu uitati sa apasati butonul de LIKE.Stiu ca acest lucru poate avea repercursiuni, eu sa cred ca v-a placut si sa mai fac altele, dar tot e frumos sa apasati butonul ala ;;)

Cu drag,
Pinkie

PS!!!! Astept sugestii despre cum sa pozez, unde si cum sa stau, etc :D (Pretty plizzz!!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...