marți, 7 februarie 2012

De ce iubesc sapunul lichid OnLine:


Am incercat sa spal pensulele cu tot ce se putea dar nu am gasit inca produsul care sa le albeasca si sa le curete ca la inceput. Desi acest sapun nu este destinat acestui scop am fost tentata sa il folosesc caci era la indemana...and i looove it! Am primit de la ApolloMod cate un sapunel lichid atat eu cat si Pinkie si l-am ales pe cel cu liliac pentru ca aveam deja in baie inca 2 sapunuri lichide cu masline (al doilea sapunel primit avand aceasta aroma).

In general spal pensulele cu sampon si balsam ...dar am facut descoperirea secolului. E de ajuns sa le spal cu acest sapun sa revina la culoarea initiala si sa fie indeajuns de moi si pufoase pentru gusturile mele.
Al doilea lucru care imi place la nebunie este mirosul. In general imi plac produsele care miros a ceva comestibil si in care imi vine sa bag lingurita :D . Mirosul persista atat pe piele cat si pe pensule dar cu o aroma subtila.

Stiu ca este o metoda mai neconventionala de folosire a acestui produs dar l-as recumpara cu siguranta pentru a-l utiliza in acest scop. L-a mai incercat cineva pentru pensulele de make-up? Daca nu, va provoc sa o faceti sa imi spuneti ce parere aveti.


Odata cu cele 2 produse mentionate mai sus am primit si 4 mini masti de fata de la Montagne Jeunesse: 2x capsuni cu frisca, 1x castraveti, 1x rodie si fructul pasiunii. Are cineva idee unde se pot gasi aceste variante mini? O masca full size in magazin este mult prea mare pentru o singura utilizare...si cum imi aplic o masca cel mult o data pe saptamana,  variantele tester sunt perfecte. Nu pot pastra un plic desfacut si consumat jumatate mai bine de o saptamana.

Nu uitati de Concurs! Mai aveti timp pana pe 10 februarie sa va inscrieti :*.

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...