sâmbătă, 23 aprilie 2011

Ar trebui sa ma opreasca cineva pentru binele portofelului meu - Too Faced HAUL

Buna fetelor!

Saptamana trecuta Mona mi-a amintit de cardul Glamour. Eu nu sunt o impatimita a revistelor glossy, dar cu ajutorul ei nu ratez nimic important:p

Revenind la cardul Glamour, el iti oferea 25% reducere in mai multe magazine printre care si Sephora la anumite branduri printre care si Too Faced.

Eu imi doream foarte muult paleta Naked Eye si cum ultima mea speranta s-a evaporat cand nu am castigat Giveaway-ul Modnizei, singura solutie era sa o cumpar.

Problema era pretul: 146 lei pentru 9 culori...cam mult dupa parerea mea de bursiera :)))


Sambata seara, dupa ce mi-am cumparat si eu revista special pentru card am fost la Sephora, cu gandul de a pleca acasa cu paleta Naked Eye, doar aveam o reducere de 25% :D

Pana la urma am hotarat sa cumpar paleta Smoky Eye pentru ca imi oferea posibilitatea sa fac mai multe machiaje. Asta a fost decizia mea! A costat 109 lei cu reducere, daca imi amintesc eu bine.


Probabil ca va intrebati cum a ajuns si paleta Naked Eye in posesia...noroc cu Blog Sale-ul salvator al Ancai Buzea.

Nici nu am stat pe ganduri. Partea mai putin placuta pentru mine a fost ca vindea si paleta Smoky Eye, pe care o cumparasem cu o seara inainte la un pret aproape dublu!

Eh...eu oricum sunt fericita pentru ca o am. Asta inseamna ca imi era soritita! :D

Cam acestea sunt culorile :)


Paleta Naked Eye a costat 65 lei si este intr-o stare foarte buna. Sunt foarte incantata de achizitia mea.

Culoarea mea favorita este Satin Sheets! I just love it@



Alta achizitie Too faced este trusa Look of Love. Am cumparat-o din Sephora Pitesti. De fapt cautam paleta HOT Makeup pentru Mom, dar cum nu o avea...am luat altceva :))


In portfard am gasit: TFSI (mai am unul nou nout din trusa Enchanted Glaourland..trebuie neaparat sa fac un blog sale), Mascara Lash Injection (Iguanitza e foarte incantata de ea si vroiam sa o incerc), Gloss (un roz deschis), o mica paleta cu un blush (La vie en rose pe care il mai am intr-o trusa) si 2 farduri foarte frumoasa Silk Tedy si Totally Toasted ...si acum adevaratele produse pentru care am achizitionat trusa: Primed and Poreless (de muult vroiam sa il am!!!) si mini kabuki :D


Separat pentru a vedea culorile. Cred ca as vrea sa vand aceasta mica paleta. Ar fi cineva interesata de ea?



Si acum trusa HOT Makeup pentru care am umblat in 4 magazine Sephora!
Mom is sooooo in love with it!

Paleta a costat 107 lei si o mai gasiti in Sephora Magheru.





In total am cheltuit 400 lei intr-un we numai pe cosmetice. Eu zic ca am exgerat putin si ca ar trebui sa spun STOP..la urma urmei nu sunt un MUA si nici nu voi reusi in viata asta sa termin toate produsele de machiaj pe care le am...Uff!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...