miercuri, 13 martie 2013

Cui ii plac fardurile Sephora?


Am deja 5 nuante de farduri de la Sephora si m-am gandit ca e timpul sa vi le prezint si voua. Desi in general prefer paletele din comoditate, aceste monouri (exceptand unul din ele-"My boyfrend's jeans") au ca baza un suport magnetic si pot fi scoase cu usurinta din recipientul de plastic pentru a fi transferate in altceva. Urmeaza sa imi achizitionez si o paleta goala pentru a grupa toate monourile pe care le detin.
Noua colectie de farduri Sephora contine 77 nuante noi mate, sidefate, cu efect de oglinda si cu sclipici si promit o rezistenta de pana la 10 ore, datorita unui nou concept prin care adera mai bine la suprafata pleoapei.



Am sa fac in continuare o scurta descriere a fiecarui fard in parte:

Sail the seven seas- un fard usor metalic, cu un sidef extrem de fin in nuante de argintiu si albastru aproape insesizabile, cam cel mai cremos din cele 6 nuante detinute de mine
Curacao punch- un fard usor prafos intr-o nuanta de albastru electric cu sclipici mare argintiu, este cea mai puternica culoare din "grup". Din pacate, daca nu este folosit pe o baza cremoasa acel sclipici tinde sa cada pe fata. Este culoarea mea preferata din cauza nuantei intense.
Desert dune - un fard de culoarea pielii cu sclipici mare auriu perfect pentru coltul inern al ochiului. Particulele de sclipici ilumineaza frumos, din acest motiv il prefer si pe arcada, dar si el are cam aceeasi problema cu caderea ca si cel precedent.
My boyfriend' jeans- cu acest fard am avut o surpriza: desi cu ochiul liber pare mai mut un gri sobolan extrem de sclipicios si cu o subtila nuanta de albastru, aplicat pe pleoapa are (durpa cum ii spune si numele) fix nuanta unei perechi de jeansi cu efect de oglinda. Este cam cel mai prafos din cele detinute de mine dar folosit peste o alta nuanta de fard da un efect glamour. 
Colorful space- un negru intens cu particule fine de glitter albastru. Imi place in primul rand ca este foarte intensa culoarea si mai rar gasesc un negru care sa fie cu adevarat negru. O data aplicat pe pleoapa, negrul acapareaza nuanta de albastru din sclipici si ramane doar un joc de lumini foarte usor vizibil (pe care il ador) si pe care nu l-am regasit la nici un alt fard . Aproximativ la fel de cremos ca si primul prezentat.

 Sub nuantele de fard am plicat intai o baza alba si apoi una neagra pentru a evidentia efectul culorilor.

 In aceasta poza nuantele fardurilor aduc cel mai aproape de realitate.

In concluzie, fardurile care nu contin glitter sunt cremoase (aceasta problema este una generala in cazul fardurilor cu sclipici). Nuantele sunt speciale si aproape imposibil de gasit ceva asemanator la alte branduri. Efectul final fiind unul intens si inedit. Imi plac aceste farduri si deja am mai pus ochii pe cateva din noua colectie.













LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...