miercuri, 9 noiembrie 2011

Eveniment Cocktail Makeup - Urlic de Varens

Buna fetelor!

Stiu ca eu si Pixie va suntem datoare sa va povestim despre cateva evenimente si ne cerem scuze ca a durat atat de mult.

Vom incepe cu evenimentul numit "Cocktail Makeup" care a avut loc in magazinul Ulric de Varens Paris din complexul comercial Auchan Titan. Prin acest eveniment s-a dorit marcarea faptului ca produsele de pe www.produsecosmetice.com au intrat si in magazinul Ulric de Varens, asa ca daca va tenteaza vreun produs de pe site-ul de mai sus, dar nu sunteti convinse, puteti merge in magazin sa il testati!

De pe produsecosmetice.com eu si Pixie mai comandasem si v-am povestit aici si aici ce ne-am luat.

Eu nu stiam de existenta acestui magazin, mai ales ca este foarte departe de unde locuiesc eu si nici nu prea am treaba prin zona, dar ma bucur foarte mult ca l-am descoperit pentru ca are niste produse foarte dragute si la niste preturi foarte avantajoase, perfecte pentru un cadou deosebit de exemplu.

Cocktail Makeup era un eveniment unde se ofereau sedinte gratuite de makeup. Bineinteles, eu si Pixie ne asteptam la niste machiaje cat mai colorate si mai vesele...ca doar la asta te duci cu gandul cand te gandesti la un cocktail :)

Prima la machiat a fost Cristina. Makeup artistul se numeste Alina (daca imi amintesc bine) si a ales pentru ea un machiaj natural la care a folosit o paletuta Benefit. Si acum va las cu poze pentru ca eu am vorbit destul:

Nu m-a lasat sa ii fac poze pana nu i-a fost aplicat fondul de ten :))


Asa iti trebuie daca ai stricat frumusete de poza >:)

Iar rezultatul final a fost acesta:


Nimic deosebit, nu?


Eu, makeup artistul si Pixie


Cand mi-a venit randul, eu i-am cedat locul mamei la machiat pentru ca vroiam sa invat ceva nou despre machiajul tenului matur.

Asa arata mama inainte:



In timpul sesiunii de makeup


Si rezultatul final!


Si da, le-a machiat pe amandoua la fel :|


Tot ce vedeti pe masuta aceasta sunt doar o parte din testerele din magazin :D





Un set de pensule care mi-a atras atentia si cred ca il gasesc si pe roz :D
Cu exceptia pensulei mari, toate sunt pensule bune

Cat au stat fetele la machiat eu am avut timp sa testez toate produsele cosmetice din magazin...iar lista de dorinte este luuunga...



Aceste produse (Le Petit Olivier) mi-au placut in mod deosebit si chiar mi-am cumparat un sapun cu vanilie (de fapt erau 2 la 100g) si mama si-a luat unul cu lavanda la 200g



In magazin mai gasiti o gama foarte larga de parfumuri si produse de ingrijire, dar vad ca am uitat sa le pozez pentru voi :(

Acestea au fost achizitiile mele si ale mamei:



- Sapun lavanda Le Petit Olivier 200g (este imens!!! mama l-a pus in baie chiar in seara respectiva si acum, dupa cam o luna deabia s-a consumat 5%)
- Sapunuri cu vanilie Le Petit Olivier sunt 2 bucati de 100g
- Parfum solid cu trei arome: Patchouli, Iasomie si Trandafir

Parfumurile nu au costat mult ...pana in 12 lei paletuta.


Sa va mai spun ca sapunurile sunt 100% naturale si ca nu am mai folosit gel de dus de atunci?
Este primul produs 100% natural pe care il folosesc si imi place la nebunie.



Asa arata unul dintre sapunurile mici :D

Partea funny a fost in alegerea aromelor sapunurilor: eu sunt innebunita dupa vanilie, iar mamei i se face rau de la ea, iar eu urasc lavanda, aroma ei favorita. Imaginati-va in magazin si acasa cum o puneam eu pe mama sa miroasa sapunul cu vanilie si sa imi spuna cat de aromat este, daca miroase rau a vanilie pentru eu eram racita si nu aveam pic de miros :)))) O alergam prin casa cu sapunul in mana (vezi poza de mai sus) si ii ziceam "Si miroase rau a vanilie? E puternic? E dulce dulce???", iar mama a pus sapunul ei cel mare cu lavanda care nu se mai termina la baie sa ne spalam pe maini cu el...se poate spune ca si-a luat revansa.. :-<

Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...