vineri, 6 ianuarie 2012

P&P 1 year giveaway!-INCHIS

-Daaaa blogul nostru implineste pe data de 15 ianuarie un anisor :X si voiam sa sarbatorim cu un mic cadouas pentru voi. Premiile constau in 2 palete KKcenterHK primite spre testare dar pe care atat eu cat si Pinkie nu le-am folosit. Fardurile au fost doar swatchuite (incercate pe mana) si daca sunteti de acord cu asta va invitam sa va inscrieti.
Cele 2 truse sunt Purple si Gold edition de la Beauty Angel si sunt sub forma de revista cartonata.


Conditii: 
1. sa urmariti blogul prin GFC (stanga sus)  si sa dati LIKE paginii de FB a blogului (dreapta sus). 
2. sa faceti o postare  pe blog  acestui post si sa lasati linkul in comentariu sau in cazul in care NU aveti blog share pe Fb + link. 

Comentariul ar trebui sa arate asa: 
GFC: 
FB: 
Link blog/ FB: 


Perioada: 06 ianuarie 2012- 15 ianuarie 2012
Cele 2 norocoase  castigatoare vor fi desemnate in zilele ce urmeaza dupa incheierea concursului. 


XOXO,
PIXIE

Provocarea de o saptamana

Ma provoc singura ca timp de o saptamana sa folosesc pentru machiajul ochilor farduri doar din paleta Oh So Special de la Sleek. Am luat aceasta hotarare pentru ca desi mi-am dorit foarte mult aceasta paleta, nu prea am folosit-o de cand am cumparat-o.

Vreau sa vad daca ajungem sa ne iubim sau daca trebuie sa ne despartim. Chiar acum o privesc si prima culoare care mi-a facut inima sa tresara am observat ca este neatinsa (Gift Basket).So, incepand de astazi (06/01/12) ma machiez numai cu aceasta paleta.
Nu ar trebui sa fie o problema sa duc la sfarsit aceasta provocare. Daca ma uit mai atent, aceasta paleta pare destul de versatila.

Ps: Mai am o provocare in curs, una culinara: sa nu mananc o luna de zile cartofi prajiti. Doua zile s-au dus deja :D

Ce parere aveti de provocarea mea cosmetica? Credeti ca este o modalitate eficienta de a ma/va face sa folosesc/siti toate produsele de makeup cumparate?

Astept cu drag raspunsurile voastre!

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...