luni, 18 iulie 2011

Asa NU! -Gel scrub pt fata Roua

     Dupa o vizita mai de mult in Cora am achizitionat 2 scruburi pt fata :cel Roua si unul de la Elmiplant. Pe cel Elmiplant i l-am facut cadou lui Pinkie si eu l-am pastrat pe acesta (recunosc ca l-am cumparat pt ca era roz si m-am gandit ca Pinkie va fi tare incantata), ca altfel as fi luat 2 Elmiplanturi. Buuun ...Cel de la Elmiplant a ajuns  printre produsele preferate ale Rozei pe cand la mine Roua este in topul listei de ASA NU!
    M-am axat pe ideea ca nu tot ce este ieftin este si prost dar m-am inselat amarnic in acest caz: nu face nimic produsul asta. Are niste bile imense taiate cu fierastraul  si o apa de ploaie pe langa. Am folosit aproape tot tubul sa fiu sigura ca nu e o impresie gresita si poate il subestimez. Cand il folosesti trebuie sa cauti acele bilute sa poti face un scrub decent deoarece sunt atat de rare ca ai spune ca iti faci scrub cu furca.
   Pretul a fost in jur de 6 -6,5 lei nu mai stiu exact dar poate as fi dat banii astia doar sa cumpar recipientul gol, produsul e inutil. Data viitoare stiu ce sa caut macar:
-particule cat mai fine si dese in recipient,
- ingrediente cat de cat naturale ( de obicei scrubul se face cu seminte de fructe sau cel putin cam asta a trebui sa contina unul decent),
-deoarece am un ten mixt preponderent uleios in zona T si pori imeeensi (poate aici exagerez un pic :D ) am nevoie de unul mai dur asa ca trebuie sa gasesc unul pt ten gras (cel putin vara).

Va plac genul asta de postari? Sa mai scriu despre produsele care NU imi plac absolut deloc?

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...