marți, 8 noiembrie 2011

Transport gratuit la ELF!

Oferta este valabila pana pe 9 noiembrie!

Slim Concept - unica formula completa si revolutionara pentru slabit si remodelare

Clinica SlimArt lanseaza un concept de remodelare corporala unic in Romania - Slim Concept, ce propune tuturor celor care isi doresc un corp sanatos si o piele stralucitoare, pachete personalizate de tratamente medico-estetice. Reteta de succes combina eficienta dovedita a tehnologiei VelaSmooth cu nutritia, diagnosticul corporal, dieta personalizata, suplimente 100% naturale si cu terapiile corporale cu ozon.


“Exista pe piata o multime de produse care promit rezultate miraculoase in materie de remodelare corporala, insa efectele se lasa mereu asteptate. Adevarul este ca un rezultat spectaculos si de durata necesita efort, ca in oricare alt domeniu. Pornind de la aceasta idee a rezultat Slim Concept, deoarece experienta ne-a dovedit ca doar o combinatie intre anumite proceduri poate imbunatati cu adevarat aspectul pielii, elimina celulita, ajuta la pierderea in greutate si ridica parametrii de sanatate ai corpului.”, spune Alina Mihaescu, Manager SlimArt.

Slim Concept inseamna efortul combinat al terapeutilor si medicilor de la clinica de infrumusetare si remodelare corporala SlimArt pentru gasirea solutiei optime in tratarea si eliminarea celulitei si a kilogramelor in plus. Astfel, Slim Concept include utilizarea de tehnologii de ultima ora, pe baza de infrarosu, radiofrecventa, vacuum, dar si diferitele tipuri de masaj, impachetari, creme speciale, suplimente si, nu in ultimul rand, consultanta in adoptarea unui stil de viata sanatos, toate realizate dupa un program adaptat fiecarei persoane in parte. De asemenea, medicul nutritionist urmareste evolutia celor care aleg Slim Concept, sprijina si intervine ori de cate ori lucrurile stagneaza sau nu curg in directia dorita.

Clinica SlimArt ofera cele mai bune tratamente cosmetice si dermatologice de pe piata romaneasca de beauty, prin punerea in slujba frumusetii si a sanatatii a celor mai noi tehnologii si a personalului calificat. Echipa de specialisti ai clinicii este compusa din medici dermatologi si plasticieni, precum si din specialisti cosmeticieni. Acestia ofera o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, de la machiaj permanent, la epilare definitiva, masaj, tratarea diverselor afectiuni de piele, reintinerire, slabire si tonificarea corpului.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...