joi, 9 februarie 2012

Preferatele lunii Ianuarie

Buna fetelor!

Imi cer scuze si ma bucur daca mi-ati simtit lipsa :D
In ultima vreme pe langa jobul care imi mananca mult timp, mai sunt si in sesiune. In anul 1 imi iubeam cursurile, acum parca sunt un chin. Eh, asta e cand studiezi politici publice si capul iti sta la beauty :p

Vreau sa va prezint si eu produsele mele favorite si desi nu este in poza, vreau sa adaug si Crema hidratanta cu ulei de argan de la Green For You. Eu o folosesc seara inainte de culcare, iar efectul este comparabil cul cel al aplicarii uleiului de argan pe fata. Pe scurt, love it! O gasiti aici.

1. Paleta Naked Eye de la Too Faced. A ajuns paleta mea favorita, chiar mai favorita decat Naked de la Urban Decay (daca imi permiteti sa ma exprim asa) :)) Culorile sunt senzationale si pot face chiar si machiaje smoky cu ea. Love it! Adore it! She's the one for me! Formidableeeee..

2. Blush-ul Dior 639 Brun Channelle. Simpatica povestea cu acest blush, o puteti citi aici.

3. Fondul de ten Dermablend de la Vichy. Multumesc Vichy Romania pentru ca m-au ales pentru a testa acest fond de ten pe care il asteptam de muuuulta vreme. La inceput nu m-a dat pe spate...cu timpul nu ma mai ridicam "dupe" spate :))) Va povestesc mai multe in curand.

4. Gel de constructie cu calciu de la Kallos. Cum este acest produs? Besti-geni-AL! Eu si unghiutele mele ii multumim ca exista si ca costa (scuzati CACOfonia) doar 5 lei. Si Alina si l-a cumparat. Intrebati-o si pe ea cum i se pare.

5. Oja Flormar 431. Am incercat aici sa ii surprind frumusetea, nu prea am reusit, dar culoarea oricum este deosebit de frumoasa.

6. Fardul de sprancene Oriflame. Sprancenele live le vedeti aici.

7. Pudra Revlon Colorstay. Uhmm..nu aruncati cu rosii, vine si review-ul :D

8. Ca tot ma plangeam la sfarsitul anului ca nu mi-am gasit o mascara de care sa ma indragostesc, ei bine, de mai bine de o luna traim o frumoasa idila. Spun idila pentru ca a inceput sa se usuce, iar eu am pus deja ochii pe unul de la Bourjois :p

9. Last, but not least .... Iluminatorul Fontana Contarini, sau mai bine spus - perfectiunea in cutia metalica. TREBUIE sa reusesc sa il surprind in niste poze.



Cam acestea au fost produsele iubite iubite iubite in ianuarie. Va atrage ceva atentia in mod deosebit?

Cu drag,

Pinkie

Ps: Doresc sa va arat o poza :D





Va puuup!!!!







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...