marți, 12 februarie 2013

Indepartarea tatuajelor- Laser eraser

Dupa o vizita la clinica Fazzada am aflat ca in sfarsit se pot scoate tatuajele si la noi in tara fara chinurile nasterii si alte repercusiuni. Daca AICI va vorbeam despre acoperirea tatuajelor pentru o perioada scurta de timp, in articolul de astazi veti vedea cum sa scapati de ele definitiv.


Eu personal cunosc cateva persoane care regreta cumplit noptile de betie si "ale tineretii valuri" care s-au lasat cu urme in cele mai neasteptate locuri. Fazzada vine in ajutorul lor cu laserul RevLite de la ConBio considerat de specialisti ca fiind cel mai bun in indepartarea tatuajelor. Acesta distruge particulele de pigment din profunzimea pielii permitand sistemului imunitar sa elimine in mod natural pigmentul fara a lasa uratele cicatrici.

Cum se procedeaza:

-se stabileste numarul de sedinte necesare in functie de coloritul, intensitatea tatuajului si nuanta pielii
-inainte de procedura propriu-zisa se foloseste sau nu anestezie locala ( durerea se situeaza pe un nivel de la 1-10 undeva la un 6-7) Daca sunteti o persoana foarte sensibila puteti opta pentru anestezie dar trebuie sa stiti ca dureaza aproximativ o ora pentru ca aceasta sa isi faca efectul.
-pentru executarea procedeului se folosesc laserul propriu-zis si un aparat de racire, cel din urma ajuta la racorirea pielii pe masura ce laserul isi face treaba  (temperatura acestuia fiind situata undeva la -14 grade)
-timpul necesar variaza in functie de marimea tatuajului
-pretul unei sedinte porneste de la 75 euro/50 cm2 crescand treptat in functie de marimea suprafetei colorate




Clinica Fazzada este situata pe I.L.Caragiale nr 19, Bucuresti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...