duminică, 22 iulie 2012

Iridologie...Say what!?



Nu foarte multa lume a auzit de aceasta ramura a medicinei alternative. Este o procedura prin care se "citesc" in iris probleme de ordin afectiv, afectiunile de care sufera o persoana, nivelul imunitatii, longevitatea etc. Este o stiinta veche de aproximativ 6000 de ani, nu este o practia vrajitoreasca ,ea bazandu-se pe studii foarte precise.

Procedura este simpla (se foloseste o lupa pentru a sesiza diversele pete si liniute care corespund unui organ anume) si nedureroasa. O investigatie dureaza maxim 15-20 minute si in multe state este deja integrata in sistemul de sanatate. La noi in tara sunt putini medici specializati in iridologie.


Si acum sa va povestesc cum am ajuns eu la un astfel de medic. De aproximativ jumatate de an ma simt fff rau. Am facut toate investigatiile posibile, de la RMN-uri la ecografii si consultatii de toate felurile si nu am descoperit cauza problemelor, in schimb am depistat unele minore. Mai exact toate investigatiile nu aratau nimic grav. Am inceput sa ma interesez pe net si intamplator am gasit, pe un forum, date despre o doamna doctor Andreia Cazacu spcialist in iridologie. Impreuna cu o vecina ne-am facut programari in zile diferite, ea fiind prima. Dupa experienta pe care a avut-o, a ramas extrem de impresionata, dar eu Toma-Necredinciosul nu aveam prea mari asteptari. A urmat si investigarea mea care m-a lasat cu gura cascata. Nu pot sa cred ca exista ceva atat de precis. In aproximativ 30 secunde de "lupa" doamna doctor a inceput sa imi insire afectiunile de care sufar (sunt multe si destul de grave) si pe langa ele mi-a descris absolut toata starea mea emotionala care se potrivea manusa. Tin sa precizez ca nu i-am spus doamnei nimic despre mine inainte...nici macar cum ma cheama. In aceste conditii nu este posibil sa fi ghicit ceva despre starea mea de sanatate sau starea psihica.



Tot ce mi-a spus despre starea mea fizica o regaseam in simptomele pe care le resimteam si inca nu mi-am revenit dupa acest soc. Dupa atatea analize si doctori am aflat in 30 de secunde tot ce se intampla de fapt cu mine. In iridologie tratamentul recomandat este unul naturist si nu te obliga nimeni sa urmezi acei pasi daca nu iti doresti (de exemplu: omega 3, ginko biloba, ceaiuri din plafar, tratamente home-made etc.) O consultatie este undeva in jur de 35 lei (!!!!!!!!!!!!!!) si daca nu ma credeti pe cuvant nu aveti ce sa pierdeti. O recomand cu cea mai mare caldura pe aceasta doctorita care face minuni. Puteti citi mai multe informatii despre ea pe forumuri de la sute de oameni tratati de afectiuni foarte diverse.


Pentru mai multe informatii despre aceasta investigatie va rog sa ma contactati pe mail pentru ca nu imi doresc sa fac publice afectiunile de care sufar. Consider ca este ceva personal si nu cred ca intereseaza pe nimeni. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...