joi, 31 mai 2012

Manichiura cu oja permanenta:


Am primit o invitatie de la B-Energy sa testez manichiura permanenta de la Alessandro si chiar nu puteam sa o refuz. Colectivul de la B-Energy este (dupa cum ii spune si numele) plin de viata si prietenos. O placere sa te duci sa faci miscare, manichiura, coafor sau chiar si numai sa stai de vb cu angajatii :X

De forte multa vreme vroiam sa incerc oja permanenta. Unghiile mele sunt foarte casante si de aceea oja normala rezista cel mult 2-3 zile fara sa sara. Nu stiu cum de am rezistat pana acum tentatiei de a-mi pune unghii false (desi stiu ca nu sunt tocmai benefice).



Oja permanenta este o combinatie intre oja si gel. Mai exact se aplica ca un lac normal ca mai apoi, sub lumina lampei ultraviolete, sa se transforme in gel. Rezista in jur de 2-3 saptamani dupa care este nevoie de o noua aplicare.


Nu credeam ca este atat de rezistenta. Dupa o saptamana unghiile mele sunt intacte in conditiile in care am spalat haine,vase si am facut si ceva treaba prin casa.Cu aceasta ocazie am descoperit ca imi cresc exagerat de repede unghiutele.

Singurul inconvenient este ca nu se sterge cu acetona (desi o sa incerc totusi ca sunt prea curioasa si o sa revin cu un update) deci este nevoie de un profesionist pentru a le da jos. Iar unele persoane nu sunt obisnuite, sau se plictisesc prea repede de aceiasi culoare pe unghii. Eu una sunt fericita ca imi rezista mai mult si nu sunt nevoita sa le retusez/refac o data la 2 zile, plus ca pot oricand sa folosesc o alta oja normala deasupra pentru a schimba culoarea in caz ca ma plictisesc.

Pe langa manichiura propriu zisa, am aflat de la Maria foarte multe lucruri noi despre ingrijirea unghiilor in general, cu care nu prea sunt familiara. Am fost "certata" pentru faptul ca imi tai cuticulele si pe buna dreptate chiar aveam nevoie de o "paruiala" caci sunt total pe dinafara. Sper sa reusesc sa ascult toate sfaturile primite pentru ca unghiutele sa arate mai bine. Multumesc Maria :X

Asa arata dupa aproximativ o saptamana.
Ce degete strambe am :)))


Bile albe:

- oja s-a pastrat intacta pe unghii (nici macar o zgarietura nu se observa)
- luciul este la fel de intens ca in prima zi de aplicare
- unghiile sunt tari
- Maria este o scumpete de fata
- timpul de aplicare este acelasi cu al oricarei oje (cat timp stai cu o mana in lampa cealalta este lacuita si tot asa)
- nu stiu daca pot sa ma dau cu alta oja vreodata dupa ce am descoperit-o

Bile negre:

- pentru inlaturarea ojei trebuie neaparat sa ajungi la salon si sa nu le scoti singura acasa
- este addictive- odata ce descoperi aceasta oja nici ca mai poti sa te intorci la cea clasica

Intr-un viitor apropiat o sa ma duc sa ma si tund la ei deoarece hair stylista m-a cucerit pe loc si sunt foarte curioasa ce o sa iasa si din manutele ei.

A mai incercat cineva acest tip de manichiura?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...