miercuri, 1 februarie 2012

Gloss pentru par

Probabil acum aveti in minte o imagine lipicioasa reprezentand rezultatul aplicarii unui gloss pentru buze pe par. Daca este asa, va anunt ca sunteti departe de adevar :)

Ieri am fost la evenimentul de lansare DIALIGHT, un produs nou marca L'Oreal Professionnel pentru par prezentat ca fiind primul Tratament Gloss in colorarea profesionala. Voi incepe prin a va da copy-paste cateva detalii tehnice din comunicatul de presa pentru a va face o idee generala despre produs, iar apoi va voi povesti eu ce mi s-a parut mie interesant din toata prezentarea (am fost foarte atenta si mi-am luat si cateva notite :)

L’Oréal Professionnel lanseaza DIALIGHT, un produs profesional de colorare, ce beneficiaza de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acida, ce garanteaza rezultate deosebite in uniformizarea si personalizarea culorii parului.

Tehnologia acida de care beneficiaza noul produs este o inovatie in domeniu. PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de par, actioneaza ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigiland-o si asigurand o stralucire nemaiintalnita. Spre deosebire de o tehnologie alcalina ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pana la un ton si jumatate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorand fara sa suprasensibilizeze firul de par deja deteriorat. Produsul este ideal pentru colorarea parului sensibilizat, datorita efectului de refacere a suprafetei fibrei capilare. In acelasi timp, este perfect si pentru femeile care doresc doar un plus de stralucire si luminozitate pentru parul lor, fara modificarea culorii naturale.


DIALIGHT nu contine amoniac si ofera o paleta variata de nuante prêt-a-porter, pentru cele mai diverse preferinte. DIALIGHT este potrivita pentru individualizarea suvitelor (serviciul Suvite nuantate), pentru realizarea unei colorari de improspatare intre doua colorari permanente (serviciul Reimprospatarea culorii) si, nu in ultimul rand, pentru asigurarea un serviciu gloss atat pentru parul natural, cat si pentru cel deja colorat (serviciul Stralucire de durata).

In opinia mea, adica a unei persoane cu parul nevopsit, este un produs interesant. V-am povestit aici cum este parul meu, cum si cu ce il ingrijesc si in general stiti parerea mea despre produsele L’Oreal. Nu imi place ca sunt testate pe animale (chiar imi statea ieri pe limba sa intreb daca si produsele pentru par sunt testate pe animale, dar am reusit sa ma abtin). Imi plac produsele L’Oreal, cel putin am fost placut surprinsa de calitatea celor incercate si chiar acum testez L’Oreal Professionnel Tecni.Art Hair Mix Sublime Shine Nutri-Oil For Mixed-Texture Hair  si am cateva observatii interesante despre produs, dar in general ocolesc brandul din cauza acestui principiu. Mi-ar placea sa discut cu un reprezentant din partea companiei pe acest subiect pentru ca mi-as dori sa primesc cateva clarificari.

Ce este colorarea ton pe ton? Reprezentantii L’Oreal au explicat simplu: nu este necesara o noua colorare in fiecare luna, nu se face decolorare si nu se modifica nuanta naturala a parului. 

Revenind la Dialight, pot spune ca este un produs pe placul meu pentru ca: 1. nu contine amoniac; 2. nu are putere de decolorare – deci nu risc sa imi stric in niciun fel parul si nu imi schimba culoarea, astfel incat atunci cand va creste nici nu se va observa ca sunt nevopsita; 3. este un tratament bland care poate si aplicat si pe parul sensibilizat.

Daca am vreun regret ca nu ma mai vopsesc, acela este stralucirea pe care o are doar parul vopsit. Am un intreg ritual de ingrijire a parului pentru a capata acea stralucire, ritual care include produse profesionale costisitiare, si desi il respect cu rigurozitate, uneori parul este mat si nu am ce sa ii fac. Nu vrea el sa straluceasca si pace! Aici puteti citi cateva remedii pentru parul mat.

Pe mine ma tenteaza Serviciul de stralucire de durata care presupune aplicarea unui tratament cu efect de gloss pe par. Nu mi se schimba culoarea, iar parul nu este atacat in niciun fel. Recunosc, nu sunt inca 100% convinsa ca vreau sa fac acest pas pentru ca luasem deja hotararea de a nu ma mai vopsi inca vreo cativa anisori de acum incolo, dar daca stau bine sa ma gandesc acest lucru nu presupune vopsire...

In cadrul prezentarii ni s-a spus ca acest tratament dureaza pana la 6 luni si ca il poti re-aplica atunci cand doresti: la 4, 6 sau 9 luni, in functie de preferinta. Reprezentantul companiei a spus ca nu mai este nevoie de folosesti masca pentru stralucire, iar in cazul in care nu ai un par dificil si incurcaret, samponarea este suficienta.

Suna bine. Poate chiar imi voi aplica acest tratament. Ma mai gandesc.
Tipei din poza i-a fost aplicat tratamentul gloss in direct. Ea are parul cret si aceasta este culoarea ei naturala. Ce parere aveti?

De asemenea, in cadrul evenimentului ni s-a mai prezentat si produsul DIARICHESSE care este sora mai puternica a lui DIALIGHT si care are o putere de acoperire de cel putin 70% a firelor albe. Ce inseamna ca acopera peste 70% din firele albe? Ei bine, nu inseamna ca cel putin 70% dintre fire vor fi colorate (cum credeam si eu pana ieri J)), ci ca fiecare fir de par alb va fi nuantat in functie de structura lui in proportie de cel putin 70%.
De exemplu, daca trebuie sa ajunga de la alb la saten inchis, in functie de structura lui poate sa primeasca pigment in proportie de 70% si sa fie doar un saten, sau poate fi colorat 100% si sa devina saten inchis. In niciun caz, nu vor ramane fire albe prin par J

Evenimentul a fost si unul instructiv si mi-a placut mult aceasta parte. S-a explicat diferenta dintre tehnologia acida si ce alcalina, si chiar daca va vine greu sa credeti, cea acida este cea mai putin daunatoare parului decat cea alcalina.
Imi place filozofia brandului in cercetare, si anume respectul pentru sanatatea parului, iar ideea centrala a produsul DIALIGHT este aceea ca valorile umane (naturaletea, sanatatea, frumusetea, lipsa timpului, etc) sunt combinate cu aptitudinile profesionale pentru cel mai bun rezultat.

Vreau sa mentionez ca mi-a facut placere sa le revad pe Aleka, Iuliana, Larisa, Cristina si Oana de la BusinessWoman.

Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...