luni, 21 martie 2011

Gerovital Plant Review Crema Antiimperfectiuni & Crema Nutritiva

Hey girls!

Astazi va voi povesti experienta mea cu Crema Antiimperfectiuni de la Gevorital Plant - Noua gama cu extract de Floare de Colt.
Cu siguranta ati auzit despre ea, este o crema destul de disputata.

Cand am auzit cuvantul "antiimperfectiuni" automat m-am gandit la problema mea, care nu este una majora. Pur si simplu am unele mici imperfectiuni pe fata gen ca niste bubite, dar nu sunt bubite, asa este tenul meu in obraji si nu am ce-i face. Optimista asteptam ceva rezultate..o netezire ceva..dar nimic!

Intre timp am mai citit cateva review-uri nu tocmai pozitive despre aceasta crema si a decis ca este cazul sa ma mai documentez. Astfel am ajuns pe site-ul oficial unde am fost imediat lamurita:"Este un produs modern de înfrumuseţare cu o formulă special concepută pentru uniformizarea şi redarea strălucirii tenurilor pătate, pigmentate neuniform, cu semne rămase de la acnee, etc"

Hmm...eu nu am acnee, nu am alte pete sau semne... Mda, nu prea imi este destinata aceasta crema.

Experienta mea:
  • nu am vazut rezultate vizibile
  • este o crema nu foarte hidratanta
  • intra foarte repede in piele
  • poate fi o baza buna pentru machiaj
  • miroase a plante. pe mine nu ma deranjeaza, mi se pare un miros proaspat chiar
  • pretul este de 20lei in Kaufland - Nu as cumpara-o!
Am citit pe unele bloguri ca ar fi mirosit a ranced cremele din minimostre, sincer mi s-a intamplat si mie sa simt miros de ranced dar dupa ce am lasat o minimostra dechisa vreo 30 de ore. De obicei le prindeam cu scotch ca sa pot folosi continutul unui plic pentru mai multe aplicari, dar la un moment dat mi s-a luat!

Dupa aceasta experienta m-am convins ca nu imi plac testarile cu minimostre. Daca vreau sa testez ceva, voi cumpara produsul respectiv. Daca cineva doreste sa testez ceva, sa imi trimita produsul in varianta normala sau mini.


A doua crema despre care doresc sa va povestesc este Crema Nutritiva, din aceeasi gama.

De la prima aplicare mi-a placut aceasta crema!

Descriere de pe site: "Este o cremă calmantă, bogată în substanţe nutritive, destinată îngrijirii zilnice a pielii feţei şi gâtului."

Experienta mea:
  • mirosul este acelasi, usor de plante
  • este mult mai hidratanta in comparatie cu cea antiimperfectiuni
  • mi s-a parut foarte potrivita pentru noapte cand simt ca trebuie sa ii dau tenului tot ce pot eu mai bun
  • a doua zi tenul arata luminos, era fin si nu lucea (mi se mai intampla asta cu unele creme)
  • intra repede in piele
  • ofera o senzatie placuta, de relaxare
  • pret 20 lei (tot in Kaufland)
  • cred ca voi cumpara aceasta crema. Pe de-o parte imi cam pare rau ca am terminat minimostrele, pe de alta parte nu mai suportam sa ma chinui cu ele.

In curand va voi povesti despre Crema Hidratanta, Serul pentru contur ochi si buze si Crema Antirid (nu sunt incantat de ideea de a ma da cu o crema antirid, dar ce nu fac eu de dragul artei?:P)

Experientele vostre sunt departe de ale mele?


Un motiv important pentru care nu as cumpara niciuna dintre creme ar fi recipientele. Prefer varianta tub pentru ca:
1. pot doza eu cantitatea dorita
2. este mai igienic
3. nu trebuie sa imi bag eu gherutele in crema
4. urasc sa imi intre crema pe sub unghii
4. stiu ca este normal sa i se schimbe culoarea cremei dupa un timp, dar mie nu imi place.

Sper ca cei de la Farmec sa tina cont de aceste recomandari. Toate cremele mele sunt in tuburi, tocmai din aceste motive :)


Doraly HAUL :))))

Vai! Deci nu mi-am imaginat niciodata ca as putea gasi atatea mici comori in doraly (complexul de magazine cu chinezarii din afumati langa bucuresti-pret maxi-taxi de la obor =2 lei) Initial ma dusesem sa caut niste gene false de duzina ca am zis "poate gasesc cu 3 lei perechea" daaaaar nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca erau 10 perechi la 5 lei :| fix aceleasi gene pe care dadusem cu o sapt in urma 5 lei per bucata la un chiosc...mda. Pretul per produs il gasiti in stanga pozei check this out:





In afara de aceste produse am mai achizitionat o penseta cu 3 lei pentru cineva si un cadou surpriza pt pinkie...hint: are bulinute roz.De acasa fac cam o ora si jumatate pana acolo cu ratbul....merita?? CU SIGURANTA!!!!!!
P.S. : sunt irevocabil indragostita de acele 2 perechi de cercei nici nu aveti idee cat pot sa ii ador...o sa port doar cate unul odata deoarece in ambele urechi ar fi un pic cam exagerat...imi place ca sunt foarte finuti si se pierd prin par penele :X:X:X:X

Soap&Glory HAUL

Hi mi girlies!!!

Vreau sa va prezint o minunatie de la Soap&Glory pe care am descoperit-o astazi si pe care nu m-am putut abtine sa nu o cumpar, desi nu era prevazuta in buget si nici nu ma ajuta in activitatea de economisire :)))

In primul rand incep prin a va spune ca ieri a fost 20, adica ziua in care mi se dubleaza punctele pe cardul Sensiblu, asa ca in general incerc sa imi cumpar cele necesare, dar nu urgente pe data de 20.

In farmacie asteptand la coada mi-au cazut ochii asupra unui portfard foarte simpatic, stilul anilor '60. I'm big fan of the 60's !!! :D

Ladies, va prezint.. Soap&Glory ALL STARS gift bag!!!

Cum arata minunatia? Asaaaa...




Ce contine minunatia?

1. Gloss SEXY MOTHER PUCKER - varianta normala
2. Unt de corp RIGHTEOUS BUTTER - varianta 100ml
3. Gel de dus - CLEAN ON ME - varianta 75 ml
4. Crema de maini - HAND FOOD - varianta 50 ml


Cat de incapatoare este minunatia?
Foarte :D



Dar cel mai mult imi place ca imi incape si pensula pentru fdt care este imensa!!!


Pret: 64,79 lei.
Merita? Daa!!!

Ca un bonus, in Auchan aveau o oferta la mastile de fata Montagne Jeunesse :) Cele 2 masti au costat doar 7 lei :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...