duminică, 17 aprilie 2011

Unde am fost saptamana aceasta + Apologies


Hey beauties!

Vreau sa incep acest prin a va cere scuze voua, dar mai ales coechipierelor mele din Echipa ROZ pentru ca am fost cam absenta aceasta saptamana.

Daaaar...exista o explicatie! (Va mai amintiti Vacanta Mare?)
Am a avut o saptamana mai incarcata decat de obicei si mi-a cam dat algoritmul peste cap.

De luni pana joi am participat la un curs de scriere si elaborare a proiectelor REGIO, unde petreceam cam 6h/zi, dar a meritat din plin!

Vinerea am avut o surpriza mai putin placuta si aceea ca proiectele nationale de tineret pentru sesiunea aceasta de concurs organizata de ANST putea fi depuse doar pana sambata la ora 15.00!!!

Ei bine, aceasta situatie ne-a luat pe mine si pe colegii mei din CRSC prin surprindere pentru ca pregateam 12 proiecte sa depunem pentru aceasta sesiune, iar principalul responsabil de scrierea lor eram eu!

Din cate stiam eu termenul era pe 19 mai, dar se pare ca cei de la ANST nu au comunicat toate datele...si pe 13 aprilie au publicat un anunt in care comunicau ca proiectele pot fi depuse intre 11 si 16 aprilie. Cool, nu?

Ei bine..eu l-am citit vineri dupa ora 15.00 abia. Nu mai stiam ce sa facem, dar am hotarat sa depunem totusi un proiect. Asa ca vineri noapte nu prea am dormit, am stat si scris la cererea de finantare, am facut primul buget din viata mea (si l-am facut cap-coada!!!) si la ora 15.00 alergam cu 120km/h prin Bucuresti sa 'nimerim sediul ANST unde se depun proiectele! Noroc ca eram super panicata si ca sunt sigura ca Bogdan este un sofer responsabil ca altfel as fi facut atac de cord la cum conducea :))) Nu va mai spun ca semnam si stampilam acte la semafor sau alte nebunii...

Pe scurt, am reusit sa depunem proiectul...din pacate am uitat sa adaug descrierea organizatie in plic, dar am totusi sperante sa fie acceptat...sper! :)))

Am invatat atat de multe in cele 24h ca nici nu am realizat pe moment (pentru ca nu era timp). Multumesc colegilor Alexandra, Andreea si Bogdan pentru ca au fost atat de calmi si ca intr-un fel imi ofereau si mie un confort psihic!

Gata cu miorlaitul, dar vroiam sa va fac un rezumat al saptamanii scoala, curs, work si proiect :)))


Anwz, voi reveni cu poze, marturii si review-uri ale produselor Gerovital ...scrise in alt registru nu numai "vai ce minunaaate sunt!"...intr-adevar sunt produse de calitate, dar nu orice crema se potriveste oricui...


Va pup si daca vreti sa dati LIKE paginii echipei de Fb, v-as fi extrem de recunoscatoare!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...