luni, 8 august 2011

HAUL+ random


 Sunt happy deoarece a fost o luna plina de bunatati....trista ca nu am mai vazut-o pe Pinkie de ff mult timp si nici nu o sa ne vedem curand pentru ca se plimba de colo-colo si suparata ca am aflat o veste extrem de proasta pt mine: o mostenesc pe mama la ten: cuperoza. (deja incepe sa se extinda si trebuie sa ma apuc serios sa o tin in frau :(( ). + alte chestii minore cum ca ne-au schimbat profesoara la cursurile de cosmetica si e greu sa te reobisnuiesti cu altcineva, le multumesc inca o data lui Mada si celor de la Cosmetic-style pentru premiu, etc. Sa incepem:

Cum spuneam si intr-un post anterior am castigat o mentiune pe blogul lui Mada in valoare de 30 lei si cu greu m-am hotarat ce anume sa imi achizitionez...am optat pt un gel liner de la Love Alpha si cum imi mai ramaneau 5 lei am zis sa imi i-au si 2 pensule de la coastal scents si sa platesc diferenta de bani. Pensulele mi-au depasit orice asteptare ...credeam ca sunt usoare si mici dar din contra sunt foarte stabile cu un par foarte bine prins si taiat. Pinkie cand o sa le vezi cred ca ti le comanzi pe toate :D





Saptamana trecuta am dat o fuga pana la marionaud pentru a saliva dupa o pensula pe care o avea Pinkie de mult si dupa care imi sclipeau mereu ochii....si am gasit-o la doar 20 lei! Este o pensula crease PERFECTA! O iubesc maxim este pensula mea preferata. Impreuna cu ea am primit un set de vouchere : la 200 lei cumparati reducere 30 lei (daca e cineva din buc care are nev si o sa il foloseasca il donez :D ) binenteles ca nu m-am putut abtine sa nu imi fac si card la ei.

Din categoria "placeri nevinovate" mi-am achizitionat trusa de 180 de culori de pe ocazii. A costat 140 lei  este de la fraulein si fardurile nu sunt prafoase....e ca la lotto cu paletele astea ...ori nimeresti una buna ori mai incerci :D i was lucky. Imi place desi este extrem de incomoda. Paletele nu ies din carcasa (in afara de cea din mijloc si nu poti vedea toate fardurile in acelasi timp din cauza sistemului de deschidere...in acest caz paleta de 120 e mult mai utila dar m-am lacomit :))





Tonicul Byphasse este inca in teste...a costat in jur de 11 lei iar pentru ca e imens am cumparat un mini borcanel in care il depozitez. Borcanelul are un sistem ff bun: apesi cu discheta ditect pe capac si de imbiba cu solutie. Pret in jur de 6 lei.


Impreuna cu revista unica am primit aceasta carte pe care ma tot chinui sa o citesc de 1 sapt dar nu prea am timp...totusi cele 20-30 pagini pe care le-am devorat mi-au placut. Sfaturi utile multe cunoscute dar si cateva secrete noi :D


Cei de la Make-up Studio mi-au trimis un card de reduceri un catalog si o lista de preturi. Din ce am inteles am o reducere de 50%. Nu e rau pentru ca par sa aiba produse foarte bune dar momentan sunt pe minus la capitolul buget deci vom vedea.


Cam astea au fost the goodies din ultima vreme sper sa va placa.

XOXO,
PIXIE





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...