vineri, 29 iulie 2011

Ce imi iau in trusa de make-up cand plec intr-un schimb de tineret

Astazi plec intr-un schimb de tineret la Brasov. Este vorba despre un proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, la care am lucrat impreuna cu colegii mei din Teamwork!

Proiectul se numeste "Trainer's Laboratory - Experience non-formal training tools!" si este un curs de Formare de Formatori ce isi propune sa dezvolte competentele participantilor pentru a crea propriile metode si instrumente de invatare non-formala, oferindu-le spatiul necesar de experimentare in cadrul unui grup organizat. Mai multe detalii puteti citi AICI si daca sunteti interesati de metodele de invatare non-formala sa stiti ca am creat un grup pe Fb unde formatori din toata lumea se pot intalni pentru a face schimb de experiente.

Revenind la oile noastre, vreau sa va arat ce iau cu mine la Brasov. Nu voi lua multe chestii, dar nici foarte putine pentru ca nu voi avea asa mult timp la dispozitie avand in vedere ca sunt organizator.
Pentru fata: Fondurile de ten Clinique Repairwear si Superfit pentru ca nu m-am putut hotari :p, Pudra Boots (pt ca mi-a spart Pixie pudra, a trebuit sa imi dea alta la schimb :))), corectorul Bobbi Brown, Blush-ul To Faced Avant Garde si baza matifianta de la Sephora de care am devenit dependenta:pPentru ochi: paleta NAKED :x, Paleta No. 7 primita cadoul de la Mona, kit-ul de sprancene Oriflame, UDPP, Fardul de pleoape UD in nuanta Goddess, Mac Blacktrack si cateva creioane.


Acum mi-am dat seama ca am uitat sa pozez rujurile :(


Care sunt produsele fara care nu plecati nicaieri?

Hugs,


Pinkie


Ps: Daca sunt fete din Bv si doresc sa ne intalnim, eu deabia astept!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...