miercuri, 18 mai 2011

Blush Too Faced Ooh La Rouge

Va spuneam aici despre surpriza placuta pe care am avut-o cand am vazut ce repede a ajuns in tara comanda de pe strawberrynet.com.

Nu mi-am comandat decat un blush de la Too Faced. In ultima vreme am facut o pasiune pentru blush-uri si am cam cumparat in prostie :-s

Ultima achizitie se numeste Ooh La Rouge in nuanta Avant-Garde si este un produs duo format dintr-o nuanta mata si una sideafata. Amestecate arata foarte dragut. L-am testat putin in obrajor si imi place, dar nu ma da pe spate.

Daca nu ma va convinge in urmatoarele zile, il voi baga la blog sale alaturi de alte 4 blush-uri care nu imi plac :(


Mi-a placut ca a venit foarte dragut ambalat. Nu mereu trimit coletele ambalate in hartia asta draguta :)


Asa arata


Fara blitz


Cu blitz


Adevarul este undeva la mijloc intre cele doua poze.

Produsul costa 47 lei si il gasiti aici in 2 nuante.

Voua cum vi se pare? Eu inca nu sunt impresionata, dar ii mai dau 2-3 zile :p

Hugs,

Pinkie

Sa va arat ojele Orly castigate la concursul Zuzelor!

Inainte de Paste am castigat la concursul Orly al Zuzelor un premiul format din 2 oje. A venit tocmai bine pentru ca imi plac la nebunie culorile, dar o oja costa 47 lei cam multicel pentru o oja pe care nu o porti de mai mult de 10 ori! Incantare mare pe capul meu pentru ca sunt o mare purtatoare de unghii false (in momentul acela aveam, dar le-am dat jos pentru curatenia de Paste pentru ca ma incomodau), iar acest brand mi se pare parca destinat unghiilor false (prea am zis de multe ori "unghii false" in ultima fraza, nu?:)))

Acum vreau sa va povestesc cum am primit vestea cea buna :D Eram intr-o seara cu toata familia in sufragerie si discutam diverse pana ma suna Pixie sa ma anunte ca am castigat la concursul Zuzelor...Eu fericita tot ziceam "Esti sigura?", "Eu am castigat?", "Vai nu pot sa cred ca am castigat!!!" si in timpul acesta deschideam un pc sa vad cu ochii mei bucuria :D Toata lumea se agita in jurul meu sa afle ce am castigat??? Eu nu ziceam nimic...si tata la un moment dat zice: "Sa vezi ca a castigat o crema" (in sensul ca ei se agita ca fraierii si eu ma bucur in halul acesta la o crema), la care eu ma intorc la tata si mai victorioasa si plina de fericire ii spun "Nu, am castigat 2 oje!". Reactiile lor este greu sa le redau aici, dar cred ca va puteti imagina si singure:))))


Sa va mai zic o poveste cu mine si tata legata tot de aceste doua oje? :))) Daca vreti, sa-mi spuneti...cred ca v-am mai povestit eu despre mine si harti, baba si mitraliera...

Sa revenim la premii :D

Cea mov este Charged Up, iar cealalta este Who's Who Pink


Charged Up este un mov-albastrui care nu mi-a placut la inceput, dar care a ajuns printre preferatele mele :D
Who's Who Pink (ce imi place cum se numeste!) este un roz pal sidefat pentru french. Din pacate nu am apucat sa port aceasta culoare pentru ca am unghiile foarte scurte si nu imi pot face french. De obicei prefer culorile tari cand am unghiile scurte :D


Nu am apucat sa va spun ca ojele a trebuit sa le ridic personal de la sediul Rowe, unde aveau si spre vanzare. Ah... si foarte important, nu am putut alege culorile, pachetele erau deja pregatite si in fiecare era o culoare tare si una pentru french.

Anwz, la ultimul targ pusesem eu ochii pe o oja in varianta mica. Un ciclam - movuliu, asa ca am profitat de moment si mi-am mai luat si aceasa superba culoare in varinta mica de 5,3 ml (20 lei)

Nuanta se numeste Purple Crush si tind sa cred ca se gaseste si in varianta mare.
Nu mi se mai pare asa draguta si pe unghii cum este in sticluta, tot Charged Up ramane favorita >:)


Vroiam sa va arat diferenta dintre sticlute! Cea mare are 18 ml (cred ca o las mostenire) si cea mica 5,3 ml, o cantitate mai omeneasca.

V-am spus despre mine ca nu am terminat niciodata o oja sau un rimmel? Absolut niciodata!


Asa arata pe unghii in 2 straturi (cu un strat arata ca si cum ai avea muci de extraterestu pe unghii - fiecare isi imagineaza extraterestii cum vrea, da??)


Who's Who Pink mai la lumina


Si Purple Crush la lumina. Ce maini mari zici ca am :D


Cam atat, sa imi spuneti daca doriti sa adaug si povestirea cu cautarea ojelor (il include si pe tata:)))


Hugs,

Pinkie

(cred ca ar trebui sa facem asa dupa fiecare articol...sunt persoane care nu stiu ca suntem doua fete care scriu pe acest blog)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...