sâmbătă, 14 mai 2011

Ce surpriza placuta de la Strawberrynet.com!!!

Fetelor saptamana aceasta mi-am comandat un blush de pe Strawberrynet.com, mai exact miercuri pe 11 mai si acum am avut curiozitatea de a ma uita daca a ajuns comanda in tara.

Va dati seama ca nu existau sanse reale, dar speranta moare ultima! :)Si aici SURPRIZA! Puteti vedea si voi: coletul a intrat in tare pe 13 mai..dupa doar 2 zile!!! Dupa calculele mele luni ar trebui sa ajunga la oficiul 66 de care apartin, iar marti sa fie in manutele mele 8->Am observat ca in ultima vreme coletele ajung mult mai repede (inainte asteptai cel putin 10 zile lucratoare!!!), dar nu ma asteptam sa ajunga chiar atat de repede :D

Mi hepi...i looove strawberrynet.com!

Voi in cat timp primiti comenzile de pe strawberrynet.com?

6 comentarii:

 1. haha stai in drumul taberei - ghencea :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da :)) Chiar deasupra postei :p
  Ma gandeam eu ca daca precizez OP mai reperez niste bloggerite vecine :D

  RăspundețiȘtergere
 3. super.si eu astept de la ei un colet

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu vreau sa-ti tai sperantele, dar vor mai trece cateva zile bune pana te vor aviza cei de la posta (la mine ultimele colete au stat 7-8 zile in oficiul vamal pana m-au anuntat ei). Daca e urgent, du-te cu tracking number direct la ei si pune-i sa caute coletul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pai si crezi ca stau sa astept pana primesc avizul? Neah...Cum vad ca ajuns avizul, a doua zi ma duc sa il ridic cu buletinul ca sa le ofer o zi sa prelucreze coletele. In general prefer sa ma duc luni, miercuri sau joi pentru ca este vamesa cea draguta.

  Cred ca sunt avantajata ca locuiesc foarte aproape de OP pentru ca imi ajung avizele in 3-4 zile daca stau sa le astept:p

  RăspundețiȘtergere
 6. Haha bine ca ai scris cand e vamesa draguta :)) si eu ma chinui sa o prind :D Pup

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...