luni, 10 decembrie 2012

Rasfat intre fete!


Sambata a avut loc "reuniunea" bloggeritelor din Bucuresti in frumoasa locatie Cafe Tabiet. Desi am ajuns cu intarziere, am reusit sa iau parte la toate activitatile placute organizate de Ioana , Cristina si Larisa. Acestea ne-au incantat cu surprize diverse, intrebari indecente si sfaturi utile pentru imbunatatirea blogurilor personale.

Am degustat noua cafea Tabiet in exclusivitate, am savurat delicioasele briose marca "Sunt o Dulce" (cea mai delicioasa dintre ele a fost denumita de noi "Beauty Surprise" si o gasiti la cafenea sub acest nume) si am intrat in magia sarbatorilor cu un aranjament floral Petalia. Spatiul intim in care s-a desfasurat intalnirea ne-a permis sa ne cunoastem mai bine, sa radem si sa aflam noutati.


Surprizele apareau si nu se mai terminau, sponsorii au multumit pana si cele mai pretentioase gusturi. Am fost rasfatate cu produse Sephora, Top Line, Melkior, Boots, Yves Rocher, Essence, Deborah, L'Occitane, Max Factor, Family Care, Lush, Chi, Biosilk si BrunoVassari. Deja am cateva produse preferate carora astept sa le fac review.

Va las cu pozele si sper ca data viitoare ne strangem mai multe persoane la o petrecere in toata regula!



Le multumesc pentru poze lui Jully si Dianei. <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...