sâmbătă, 9 iunie 2012

Produsul minune- BB cream


In primul rand un BB cream (blemish balm) este un produs multifunctional. El are rol de: crema, baza de machiaj, fond de ten si protectie UV. Este originar din Asia (fetele alea nu prea isi fac probleme in legatura cu tenul) unde este cel mai vandut produs cosmetic. Gradul de acoperire este in general mic sau mediu in functie de producator. Un produs asemanator pe care eu l-am incercat in trecut a fost o crema pigmentata de la Sephora care avea fix aceleasi proprietati si rezultate ca un BB cream, doar ca nu avea denumirea oficiala.
Un alt lucru foarte interesant la aceste produse este ca "imprumuta" culoarea tenului si nu ai probleme in alegerea nuantei.



Am castigat pe pagina de Fb a celor de la Boots Romania noul  "Beautiful Skin BB cream" lansat in gama No 7 si dupa cateva folosiri sunt pregatita sa imi afirm o parere despre acesta.
Am mai spus-o si ma repet: sunt adepta fondurilor de ten cu acoperire mare. Pe timp de vara insa, nu ma simt confortabil cu un strat de glet pe fata, asa ca prefer ceva mai fluid. Cum mare parte din aceste produse minune au o putere de acoperire mica spre medie, nici acesta nu face exceptie. Un mic truc pe care il folosesc este sa acopar imperfectiunile cu un corector, sa las produsul sa se usuce si apoi sa intind BB creamul ca pe un fond de ten normal. In acest fel tenul ramane uniform si nu mai simt nevoia de "zugraveala".


No 7 nu m-a dezamagit pana acum. Am folosit destule produse de la acest brand cu preturi rezonabile si ma declar multumita de raportul calitate-pret.

Cine nu isi doreste un produs minune care sa le faca pe toate? Desigur nu recomand sa renuntati totusi la crema zilnica, potrivita tipului de ten, inainte de folosirea acestui produs.

-din aceasta luna el se va putea achizitiona din farmaciile Sensiblue selectionate
-produsul are 40 ml si este fabricat in Franta
-pretul nu il stiu- daca aflu revin cu un update
-pentru persoanele interesate atasez si o poza cu ingredientele (desi nu ma intereseaza in general acest aspect, am observat totusi, ca spre deosebire de multe alte produse lista este extrem de lunga)





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...