vineri, 18 noiembrie 2011

Paleta 40 glossuri Beauties Factory


Am fost foarte fericita sa primesc aceasta paleta castigata la concursul Andreei. La prima vedere culorile sunt foarte dragute unele mai pigmentate ca altele (doar sunt glossuri totusi). Cum am pus mana pe ea normal ca am bagat pensulele instant si mi-am umplut mana de culori....in unele nuante am ajuns la fundul pastilutei cu doar o miscare fina de pensula , pe cand altele sunt mult mai pline de produs.

Am gasit binenteles si o culoare extrem de frumoasa si o sa imi para foarte de rau cand o voi termina, este un roz-corai-zmeurica foarte pigmentat si rezistent :X.(cc001)

Cel mai mare inconvenient al acestei truse este mirosul rujurilor care se aseamana cu cel de creioane cerate.Daca are cineva idee cum pot scapa de "iz" let me know pliiiz deoarece uneori imi da dureri de cap. Pana acum am incercat urmatoarele: am lasat-o deschisa toata noaptea, am fluturat-o vreo 15 minute, iar acum e depozitata pe balcon intre-deschisa. Mai urmeaza sa o dau cu parfum :))) (glumesc :D )

Paleta contine nuante din toata gama de culori pentru a multumi si cel mai pretentios cumparator :D include atat glossuri slab pigmentate dar foarte lucioase cat si culori tari de seara si 3 glossuri transparente cu sclipici (coltul din stanga jos cc084, cc062 si cc065). Aparent unele culori nu pot fi folosite dar marea majoritate dau doar un luciu subtil. Cele 3 nuante de albastru din mijloc in schimb, sunt doar pentru machiaje fantezie si chiar am o idee...poate o voi pune in practica intr-un viitor apropiat.

Cand se vor termina culorile voi face un mic depotting (transfer) cu rujurile pe care le am in dotare pentru ca imi este mult mai usor sa le am pe toate in acelasi loc. (intotdeauna imi pierd rujurile peste tot)

Pretul acestei truse este de 55 lei si o gasiti pe siteul www.cosmetic-style.ro .



XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...