vineri, 9 decembrie 2011

Ce am gasit eu in ghetute :)

Vreau sa ma laud si eu ca am fost fetita cuminte si a trecut Mos Nicolae si pe la ghetutele mele si nu ca sa imi lase o nuielusa, ci niste cadoute pe care le indragesc tare mult :)

De la Mosu' mami si tati am primit quad-ul pe care mi-l doream foarte mult de la Flormar, si anume frumuselul 402 si rujul Supermatte 211. Aici postarile facute de Moony despre produsele Flormar au fost foarte utile pentru ca am gasit repede 2 nuante de ruj pe placul meu si am lasat-o pe mama sa aleaga. Ea a ales 211 si mie imi place la nebunie!


 O alta surpriza placuta de la parintii mei a fost aceasta balerina. Ador balerinele si in ciuda faptului ca nu prea port eu lantisoare (pentru ca imi prind parul si mi-l rup) balerina o port cu mare drag :)


Vreau sa va arat rujul mai de aproape si am facut si un swatch pentru voi.

Am adaugat si rujul Longwearing L10 care este rosul pur in opinia mea pentru a vedea tenta de rozaliu din 211 Supermatte.



 De la Mosu' fratele am primit iubitele trufe belgiene cu muuulta cacao si ciocolata Heidi (ca doar eu de ciocolata am nevoie :)))

Scumpul meu a fost un Mos practic, ca de obicei si a intrat cu mine in magazin si m-a lasat sa aleg ce imi doresc. Pe langa faptul ca mi-a oferit o sambata superba pe care o voi tine minte toata viata (vreau sa mentionez ca m-a rasfatat toata ziua, a mers cu mine sa vedem ultima parte din Twilight, mi-a satisfacut o pofta "nail-istica" as putea spune :))) Mi-a luat exact de mi-am dorit: Facets of Fucsia, 326 de la Miss Sporty, lanterna cu Breaking Dawn :D si o gentuta foarte practica Cosmopolitan (pe care acum o gasiti in Carrefour la oferta cu doar 20 lei :D)




 V-am spus eu ca am fost fetita cuminte, altfel nu as fi primit atatea bunatati :D

Pe la voi a trecut Mos Nicolae?

Cu drag,

Pinkie


Fontana Contarini


Astazi am fost la standul Fontana Contarini din cadrul targului de craciun de la Sala Dalles sa imi i-au premiul castigat la concursul Monei. Pentru ca am luat locul 3 am avut de ales o oja, un ruj si o pensula de buze. Deoarece aveau o paleta de culori foarte variata mi-a fost foarte greu sa aleg, dar am optat pentru un ruj portocaliu pentru ca nu stau foarte bine la acest capitol (desi in poza pare rosiatic asta se datoreaza particulelor de sclipici aurii si rosii pe care acesta le contine) si o oja albastra geniala care a urcat pe locul 1 in topul preferintelor. Culoarea ojei este dementiala contine sclipici fin bleu electric cat si un mov-rozuliu care abia se distinge cu ochiul liber dar ii confera o culoare unica.












Din produsele Fontana Contarini mai sunt atrasa de sclipiciul cu pompitza care este genial pentru a da un glow frumos miresicilor, de iluminatorul in 2 culori pentru pometi si de fondul de ten. Poate reusim sa ajungem intr-o zi pe la targ sa ne facem de cap cu produsele lor si sa le incercam pe fiecare in parte.

PS: rujul este in nuanta cu numarul 80 iar oja numarul 23.

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...