joi, 8 decembrie 2011

Gama de produse cosmetice bio SANTE este incepand de acum disponibila in farmaciile City Pharma

Astazi eu si Pixie am fost invitate sa incercam in premiera produsele de ingrijire bio SANTE, iar momentan aceste produse sunt disponibile doar in farmaciile City Pharma.
Mai jos puteti citi cateva informatii despre aceasta gama:
Gama de produse cosmetice bio SANTE este importată de către compania Bio Logistic & Distribution Partener din Germania, de la unul dintre pionierii industriei cosmetice naturale, cu peste 30 de ani de experienta in cercetare si fabricare de cosmetice pentru piele şi păr, Sante Naturkosmetik GmbH companie prezentă pe 36 de pieţe din întreaga lume, iar începând de azi şi în România.
Dezvoltarea şi producţia de cosmetice naturale SANTE se bazează pe utilizarea responsabilă a resurselor naturale şi a omului. Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu un criteriu de calitate valabil la nivel global. Materiile prime au fost selectate cu mare atenţie, respectându-se totodată nevoile de mediu, protecţia animalelor şi conservarea lumii ca un întreg.
Toate produsele SANTE sunt făcute din ingrediente naturale, nu conţin coloranţi sintetici, arome şi conservanţi, produse petrochimice sau uleiuri şi silicon şi sunt dublu certificate: BDIH şi NaTru.
Pe langa siglele de certificare, produsele din gama SANTE au şi sigla care exprimă faptul că aceste produse protejează atăt mediul înconjurător cât şi sănătatea oamenilor care le folosesc.
De asemenea semnul întăreşte şi confirmă faptul că ingredientele folosite provin din culturi certificate ecologic. Este interzisă iradierea acestor materii prime sau a produselor finite. “Prin folosirea siglei BIO, avem garanţia că aceste produse nu conţin ingrediente modificate genetic.Organismul de certificare BDIH garantează verificarea îndeplinirii acestor condiţii”, afirmă Alina Josu, Director Comercial  Bio Logistic & Distribution Partener. “Aceste produse pot fi numite ecologice daca 95% din materiile prime utilizate sunt certificate bio.”
Gama de produse SANTE este cea mai variată gamă de produse cosmetice naturale. SANTE are produse pentru ambele sexe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, de îngrijire zilnică, dar şi de regenerare sau protecţie. SANTE cuprinde gama creme de faţă pentru toate tipurile de ten (uscat, sensibil şi mixt); gama Family XL, o gamă formată din gel de duş, şampon, săpun lichid şi cremă de mâini la diverse gramaje pentru întreaga familie; o gama de cosmetic de întreţinere corporală; pastă de dinţi; o gamă de îngrijire a părului; o gamă de hair styling şi doua game bărbăteşti, Homme I şi Homme II.

Eu deja am pus ochii pe cateva produse, dar cel mai mult mi-a placut Lotiunea de corp cu extract de Goji, dar pe care am uitat sa o pozez :)




Am pozat si ingredientele lotiunii tonice pentru a va putea face o idee


Produsele pentru  





Pentru inceput vom testa fluidul pentru conturul ochilor cu extract de Acai, servetelele demachiante, crema de maini  si balsamul de buze cu extract de Goji, gelul de dus cu cocos si vanilie (miroase divin!!), samponul cu Ginko si ulei de masline si produsul de care sunt cel mai entuziasmata - Crema echilibranta pentru ten mixt cu extract de Acai :)


Ati mai auzit de aceste produse? Le-ati incercat? Va tenteaza? Despre ce produs vreti sa aflati mai multe detalii?

Cu drag,

Pinkie

M-am hotarat! De Sarbatori voi purta pe buze..

...glitter rosu! Nu sunt eu o fana a glitterului, dar cu siguranta stiti ca rujul rosu imi provoaca o placere deosebita :X

Nu m-am hotarat daca voi purta de Craciun aceste buze sau de Revelion, dar cu siguranta acesta va fi punctul forte al machiajului meu. Buzele le voi asorta cu eyeliner negru si gene false.

Voi v-ati hotarat ce machiaj veti purta de Sarbatori?







Cu drag,

Pinkie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...