sâmbătă, 7 aprilie 2012

B-energy!

Saptamana trecuta am dat startul unui program mai sanatos in viata mea. Atat pe plan alimentar cat si fizic. Nu m-am simtit in cea mai buna forma in utima vreme si am zis sa incep sa mananc un pic mai sanatos si sa fac putin sport poate imi mai revin.
Pe plan alimentar incerc sa mananc cat mai multe legume si fructe, am renuntat la sucuri (cum nu sunt obisnuita sa beau apa imi este ff greu) si pa-pa prajeli si mancare grasa. 
Sportul a "intrat" de bunavoie in viata mea fix in perioada potrivita. Am fost invitata la o zi de energizare la B-energy si nu imi pare rau ca am onorat invitatia. Desi am realizat cu rusine ca nu am deloc conditie fizica si ca nu am putut sa rezist mai mult de 20 minute fara pauza, sunt pornita sa refac acest lucru si o sa o iau pe urmele lui Ami renuntand si la fumat (desi e greeeu...felicitari Ami!). 
Atmosfera la sala a fost una foarte prietenoasa si familiara, locatia cat de cat centrala, servciile ireprosabile. 

Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca exercitiile erau mult prea dure pentru o incepatoare. Tania (instructoarea) de Fitball si Pilates din acea zi are o conditie fizica de invidiat si ne-a pus la munca.
La B-energy am descoperit si niste servicii foarte utile cum ar fi: machiura/pedichiura si coafura expres care nu dureaza mai mult de 15 minute fiecare, servicii foarte utile cand ai drumuri de facut dupa sala si seminarii motivationale si de nutritie de care avem uneori nevoie cu totii.


O sa incerc sa urmez un alt stil de viata si o sa va tin la curent cu noutatile.
Locatia, serviciile si preturile le gasiti pe siteul Benergy.ro

XOXO,
PIXIE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...