miercuri, 19 decembrie 2012

Castiga un set Parisax!



Cu putin timp in urma am fost la sediul Parisax pentru a ne balaci in produse. Daca nu ati auzit pana acum de acest brand frantuzesc veti afla cate ceva din randurile ce urmeaza. Ca si alte branduri de profil, Parisax are 2 categorii de produse: profesionale si normale, cu preturi accesibile si o calitate buna la prima vedere. Inca nu m-am convins cat de bune sunt asa ca o sa fac o vizita de shopping ( produsele sunt foarte laudate de catre make-up artisti).



Pe siteul oficial gasiti o mare varietate de produse de la cosmetice, la accesorii si genti profesionale. Mi-au atras atentia multe produse de la acest brand si exista si o reducere de 30% pentru make-up artisti de care o sa profit.

Ca sa testati si voi aceste produse am pus la bataie un cadou care consta intr-un set foarte dragalas cu 6 farduri crema si 6 glossuri sub forma de briose. Pentru a intra in posesia lui trebuie sa ma urmariti prin GFC (google friend connect- il gasiti sus in partea stanga a blogului) si sa imi lasati un comentariu la aceasta postare prin care sa imi spuneti de ce va doriti acest set si numele cu care ma urmariti. Comentariul care o sa ma unga pe suflet va primi cadoul. Perioada de desfasurare este 19-31.12.2012 urmand ca zilele urmatoare sa fie expediat coletul castigatoarei.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...