sâmbătă, 8 octombrie 2011

Project Pan 4 - Colectia de Oje + Swatch

Astazi continuam seria "Project Pan" pentru ca vreau sa va povestesc ce am facut in privinta numarul exagerat de oje pe care eu si mama le aveam, dar dintre care foloseam foarte putine.


Asa ca dupa ce ne-am unit ojele intr-o zi de sambata, ne-am hotarat sa pastreze fiecare cate 5 oje si pe restul sa le "maritam"... apoi am zis hotarat ca fiecare sa patreze cate 10... cate 15... pana cand am hotarat sa patram ce dorim :)))


Rezultatul final a fost unit intr-o cutie de la Sephora si arata cam asa:





Aceasta foaie am facut-o ca sa ne ajute in luarea deciziilor si am gasit doua dupes perfecte. Cine le gaseste? :p



(imi cer scuze pentru ca nu este clara poza)





Si acum sa va arat rezidentele cutiei :)













Preferatele mele :D













Flormarele



















Nu am mai cumparat oje de la targul Cosmetics Beauty Hair si voi incerca sa nu mai cumpar pana la sfarsitul lunii niciuna. Sa ma certati daca ma prindeti ca o fac!




Hugs,


Pinkie


Project Pan 3 - Rujuri + swatch

Hey beauties!

Astazi va arat proiectul initiat in cazul rujurilor. Produsele pentru buze le tineam intr-o cutie in forma de cub si erau atent asezate intr-o ordine haotica.

Vara trecuta am facut curat prin ele ca sa vad ce mai am, ce a expirat si sa mai redescopar produse. La momentul respectiv erau in jur de 80 de produse de buze doar pentru consumul propriu :-s

Acum o luna m-am hotarat sa mai "marit" din ele pentru ca incepusem sa cred ca sunt aberant de multe si stiam ca uit ca am anumite produse si ca nu le folosesc.

Asa ca dupa ce am ajuns la numarul de 55 am hotarat sa le pun intr-un alt loc si sa le fac mai vizibile.

Rezultatul a fost acesta:


Bineinteles ca nu au incaput toate, dar cel putin le-am facut pe cele care imi plac cel mai mult sa fie mai vizibile si le-am pus langa produsele de makeup, asa ca vor fi mereu la indemana :)

Swatch cu o parte din colectia de rujuri gasititi AICI.
De atunci nu am mai cumparat decat 1 singur ruj, care a devenit preferatul meu detronandu-l pe KISS ME de la RIMMEL si am hotarat sa nu mai cumpar rujuri o buna bucata de vreme ca sa apuc sa mai consum si eu din ele...


Ironia sortii a facut ca acest ruj sa fie unul Flormar achizitionat in cadrul Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo. Este vorba despre o gama noua din cate am observat eu care se numeste Flormar Pretty Cream & Glaze in nuanta P323.

Arata foarte dragut asa roz si imi place mult, dar are un minus ambalajul pentru ca se desface foarte usor si mai mereu caut prin geanta capacul..





V-am facut un swatch in mai multe straturi ca sa va dati seama ce putere de acoperire are.






Pe buze arata cam asa:




Este un este un roz-corai-portocaliu foarte frumos pe care il poti purta in orice moment al zilei.


Mda...pozele si postarea o pregatisem mai demult si imi cam pare rau ca scriu despre Flormar in aceasta perioada cand vor aparea atatea postari "comandate". Rujul l-am luat din banii mei si a costat 19 lei daca imi amintesc bine.



Hugs,


Pinkie


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...