sâmbătă, 5 mai 2012

BeYu eye base:

De curand am facut cunostinta cu produsele cosmetice nemtesti BeYu. Avand niste ambalaje simple si neauzind mare lucru in prealabil despre ele, nu le-am dat prea multa credibilitate.

Fara prea mare tragere de inima am pus mana pe un primer pt ochi (eye base) si 2 creioane si de cand le folosesc sunt uimita de calitatea acestora. Produsele se gaseau deja in Romania in Douglas dar acum sunt disponibile si in farmaciile Remedia (la un pret mai bunicel).

Avand pleoapele uleioase rar gasesc produse care sa le faca fata(si am incercat destule). Too Face Shadow Insurance este unul dintre ele dar pretul este destul de maricel. De o luna in schimb folosesc baza de la BeYu si pot spune in sfarsit ca am gasit dupe-ul perfect pentru TFSI. Este un primer cu o consistenta usoara, se absoarbe imediat in piele, nu are culoare dar lasa usoare particule sidefate si binenteles face ca fardul sa reziste o zi intreaga. De departe cea mai buna descoperire facuta in ultima vreme si nu o sa renunt prea curand la el.


Creioanele sunt de asemenea rezistente, eu am optat pentru unul alb si unul maro. Nimic nu depaseste in momentul de fata creioanele de ochi de la Mufe (Aqua Eyes) dar sunt bunicele si acestea. Nu cred ca le-as mai recumpara.


Ca si preturi baza de machiaj este undeva la 34 lei (un pret fff bun dupa parerea mea pentru un produs excelent) iar creioanele in jur de 32 lei (cam multicel) in farmaciile Remedia dar si pe siteul oficial  (unde nu am gasit aceasta baza de machiaj hmmm )

A incercat cineva acest brand? Mai sunt si alte produse care merita achizitionate?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...