sâmbătă, 19 martie 2011

SEACRET nail kit

Saptamana trecuta m-am ales cu un mic cadouas de la mom: kitul de unghii de la seacret. Banuiesc ca multe persoane stiu deja de el (sunt fetele de prin malluri care iti fac unghiile sa luceasca mai ceva ca lumina soarelui). Desi eram meeeeeega incantata de el de fff mult timp si mi-l doream enorm s-a dovedit a fi o mare dezamagire :(

Kitul contine: vestita pila pt luciu, pila mai dura pentru forma, ulei pt cuticule si lotiune de corp cu kiwi si minerale de la marea moarta. De o sapt le testez si nu imi place nici un produs macar....

Sa incepem cu pila pt luciu: la prima vedere este geniala, unghiile arata bestial "lacuite" cum nici o alta pila nu le poate reda ...dar dupa maxim 3 zile toate unghiile mi sau exfoliat pana la jumatate si marea majoritate s-au rupt.

A doua pila care da forma este mult prea aspra pentru maini...poate pentru picioare sau unghii barbatesti mai "din topor" ar fi mai potrivite.

Uleiul pt cuticule este hranitor doar pe moment, intra repede in piele dar a doua zi necesita iar aplicare deoarece cuticulele sunt iar uscate. Si ultima dar nu cea din urma este lotiunea de corp. Am o problema cu pielea uscata si tot caut o crema indeajuns de hranitoare...ei bine nu am gasit-o inca. La fel ca si restul produselor isi face efectul pe moment dar dispare miraculos. A mai folosit cineva setul asta? La voi cum s-a comportat?

Pret: 200 lei 3 seturi...la bucata cred ca e in jur de 100 sau 120 lei/setul

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...