luni, 18 aprilie 2011

Am inverzit scara 2 a blocului C22

Dragele mele,

Dupa cum bine stiti eu fac parte din Echipa ROZ in campania Gerovital Plant, asa ca am avut privilegiul sa primesc multe multe minimostre ale cremelor din noua gama cu extract bio de floare de colt. Acest privilegiu nu l-a tinut pentru mine si am fost foarte foarte darnica in ultima vreme cu doamnele si domnisoarele care mi-au iesit in cale sau care si-au verificat casuta postala ...si nu ma refer la cea electronica :))))


Exact cum scrie si in titlu am inverzit scara 2 a blocului C22! Stiu ca nu este tocmai o opera de arta, dar am vrut sa ma misc repede pentru a nu fi prinsa in fapt! Am vrut sa fie o surpriza anonima si in mare parte asa a fost! (doar doamna care face curatenie m-a prins in fapt, dar am mituit-o imediat cu niste mostre pentru fiica dansei care tocmai s-a intors din Franta de la studii si am fost acoperita:p)

Asa arata pe la ora 7.30 dimineata cand am iesit sa iau si o comanda de la posta



Asa arata dupa vreo 2h cand am plecat la scoala. Seara cand m-am intors nu mai era niciuna :)))


Voi cum ati reactiona daca ati ajunge acasa si pe cutia de scrisori v-ar astepta o mica mostra de crema?

NOTD-pink flower



 A venit inevitabil si randul meu la un notd...my first one :D Din pacate pozele nu au iesit atat de profi dar sper sa va placa. Inspiratia mi-a fost data de cand mergeam cu pinkie sa isi puna unghii false si am "furat" ideea floricelei de la manechiurista. Desi clar rozul asta arata foarte bine pe unghii false am vrut sa incerc sa il fac si asa. A fost o moda acum un an sau 2 cu frenchul pe roz si simteam nevoia de ceva mai girlie. Here it go:





Mai sus aveti si produsele pe care le-am folosit. In poze nu apucasem sa ma dau si cu lac deoarece ma grabeam (arata mai definite si cu un strat de lac deasupra.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...