miercuri, 26 octombrie 2011

Halloween contest winners!

Gataaaa nu va mai tinem in suspans! Tocmai ce am terminat de jurizat concursul impreuna cu Pinkie si Gina si cu greu am ales cele 3 finaliste. Multe machiaje au fost foarte frumoase dar cele 3 fete ne-au impresionat in mod special. Urmeaza sa va pun poze cu toate concurentele. Tineti minte ca a fost o alegere foarte dificila si mai multe concurente meritau premiate deci sunt sigura ca o sa mai aveti preferate printre ele. In ordine alfabetica acestea sunt:

Alexandra



Alexandra Pop


AMS




Anca Buzea


Andra



Andra Popescu


Dana C




Daria


Dark Fantasy
(maicuta gangster-aceasta idee mi-a placut enorm de mult -felicitari din nou dark fantasy)



Dely




Iulia



Gramu Daniela



Issabel



Suzana



Si castigatoarele sunt:




LOCUL 3:

ANDRA





LOCUL 2:

SUZANA




LOCUL 1:

ANDRA POPESCU
nu ne-am decis care dintre cele 2 machiaje ale ei este mai frumos asa ca le punem pe amandoua pe primul loc :D


Felicitari fetelor va rog sa ii trimiteti Ginei pe adresa cosmetic.style@yahoo.com datele voastre si premiile alese. Multumiri Cosmetic-style pt premiile oferite.

XOXO,
PIXIE

Fond de ten invizibil de la Astor


SkinMatch reprezintă noua generaţie de machiaj fidel nuanţei naturale a tenului şi va fi disponibil la noi începând cu luna noiembrie. Aşa cum îi spune şi numele, SkinMatch reproduce culoarea şi textura naturală a tenului şi astfel, machiajul este aproape invizibil. Astor a dezvoltat o textură unică, super-uşoară şi flexibilă de gel pe bază de apă, care se întinde uşor şi intră perfect în piele.


SkinMatch are în compoziţie pigmenţi bio-fuzionali, compatibili cu suprafaţa pielii, ce oferă aderenţă şi acoperire uniformă, pentru a ajuta fondul de ten să se omogenizeze perfect, astfel încât să pară că dispare în piele. În plus, fondul de ten SkinMatch are în compoziţie geluri şi pudre pe bază de elastomeri care difuzează lumina şi netezesc suprafaţa pielii, scoţând în evidenţă strălucirea, şi conţine factor de protecţie SPF 20, pe bază de minerale.

Imaginea SkinMatch este Heidi Klum care zice: „ nu îmi place să reaplic machiajul de mai multe ori pe parcursul zilei. Prefer să o fac o dată şi bine! SkinMatch este foarte uşor de aplicat şi dispare practic în piele, rezistând toată ziua.”

Disponibil într-o gamă de 6 nuanţe care se potrivesc tuturor tipurilor de ten, de la cele mai deschise până la cele mai închise, iar pentru a te ajuta să găseşti cât mai simplu nuanţa perfectă, Astor a împărţit spectrul gamei în nuanţe reci, neutre şi calde. Pentru a pune în valoare aspectul 100% natural, fără imperfecţiuni, Astor vine cu o ofertă de make-up complet personalizată: SkinMatch Pudră Compactă, care uniformizează orice tip de ten, şi SkinMatch Blush în trei nuanţe, pentru un finish strălucitor şi proaspăt.

Preţ recomandat: fond de ten: 42 lei; pudră : 42 lei; blush : 36 lei

Sursa: Lilik.ro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...